IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Subaru показа обновените Legacy и Outback

По-мощни двигатели и нови системи за сигурност в двата модела

Subaru показа обновените Legacy и Outback

Компанията Subaru разкри подробности за обновените версии на моделите си Legacy и Outback, предназначени за американския пазар. Тяхната премиера ще бъде на изложението в Ню Йорк, като новостите са в двигателите, модернизирания екстериор и електронните системи за сигурност.

Обновените Subaru Legacy (на първата снимка) и Outback (на втората) ще се предлагат с 2.5 литров боксеров двигател с мощност 175 к.с. и 235 Нм. Това е с 3 к.с. и 5 Нм повече от досегашните версии на двата модела. Двигателят ще може да се комбинира както с механична скоростна кутия, така и с вариаторна Lineartronic от второ поколение. Моделите ще може да бъдат поръчани и с 3.5 литров, 6-цилиндров мотор с мощност 260 к.с. и 6-степенна автоматична кутия.

Според представители на Subaru новите версии на двата модела ще получат и системата EyeSight, която защитава автомобилите от сблъсък при градски условия и която може, при нужда, да спре напълно движението в случай на опасност. Системата е обединена с адаптивен круз-контрол, както и със система за контрол на движението, която благодарение на камери и сензори разпознава не само превозните средства на пътя, но и пешеходците.

Информация и снимки: Caranddriver.com

Тагове: subaru
0 от 500