IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Volkswagen пуска нова евтина марка

Първият модел ще струва между 5000 и 7000 евро

Volkswagen пуска нова евтина марка

Volkswagen възнамерява да се включи пълноценно в борбата за привличане на клиенти при евтините автомобили. В плановете на концерна влиза разработването на напълно нов бранд, в който да реализира опита си в лоукост-сегмента.

"Със създаването на новия бранд смятаме да превземем пазарния сегмент в диапазона между 5000 и 7000 евро - съобщи ръководителят на изследователския отдел на Volkswagen Улрих Хакенберг. - За да успеем изходът е един - да извадим от един автомобил всичко излишно, за да може той да стане достъпен за всички и същевременно да си остане истински автомобил".

В моментa VW продава на пазара в Индия модела си Vento на цена около 7 000. Бъдещият модел трябва да бъде още по-евтин и на първо време ще бъде предназначен за китайския пазар. По габарити автомобилът ще бъде подобен на Seat Toledo. Хакенберг обаче отказа да съобщи кои китайски партньори на VW ще участват в проекта.

Към момента в Германия най-евтиният модел с марка Volkswagen е хечбекът Polo с 1.2-литров  мотор във версията Trendline. Той струва 12 450 евро.

0 от 500
  • #76
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Cenitell ( преди 12 години )
    Дошо, много ми хареса лафа ти за пернишкия винкел! А ти си ръсиш бисери, но за прочутите марки те се оказват гневни "неравности"!
  • #75
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Дошо ( преди 12 години )
    Еми качете се в новата Джета например:супер необезшумена,на изпъкнали неравности дрънка като Пернишки винкел в тротоар,за големината си е направо каруца.Изтриване на бутоните на стъклоповдигачите на 20 000км-смешно.
  • #74
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    *** ще си патиш!
  • #73
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Wolfsburg ( преди 12 години )
    Концернът произвеждащ най- хубавите автомобили е и най- обсъждан естествено! 77 коментара, браво! Е много са и тези, които завиждат, но и това е естествено, особено по нашите географски ширини. Ае, много ви здраве!
  • #72
    3 rate up comment 1 rate down comment
    До миризмата ( преди 12 години )
    Миризма страхлива чети сам развитието на темата ,Ето я срещата, която ти предложи и от която избяга *** от страх:http://***.automedia.bg/news/article_16092.html#comment-newestДва месеца след като избяга се покри и изчезна, както изчезна и ника с който се подвизаваше тогава, явно още ти държи влага срама като те разкрих колко си страхлив и те есрам да пишеш с него ха ха хаа ***, *** ха ха .. . 2 години явно ти не издържа на фактите и смени стратегията, реши да отричаш че съществува такава спирка в Бургас!! Ето линка с твоето отричане: http://***.automedia.bg/news/article_15533.htmlХа ха ха ххаааа много тъпо миризлив първо защото спирката съществува и второ защото ти ми предложи срещата да е на тази спирка ха ха ха , което може ясно да се види от линка със срещата. ОБАЧЕ, аз веднага ти дадох снимки на спирки на градския транспорт в Бургас, да се гледа последната снимка най-отдоло: http://burgasbus.piczo.com/?g=52272396&cr=5След това ти дадох и списък от общината със всички спирки отдадени на концесия от Община Бургас, въпросната несъществуваща според теб спирка е под номер 79 ето фактите: http://***.burgas.bg/bg/info/index/316#info_3242Сега гледам нова стратегия 2 меслеца се напъвал миризливия *** страхлив и почнал катаджии ха ха хааа да страхлива тикво още 8 години да мислиш и да се оплиташ в нови лъжи и хипотези, фактите няма да се променят защото:Аз доказах че освен въшлив айтоски *** си най-насрания страхливец, пък ти пак си плямпай къде какво имало. Само, че преди това проверявай какво има наистина, защото страхливите ти лъжи, само те закопават повече . Ето на това му казвам унижение, миризмата хванат и разобличен. Първо доказвам, че е много страхлив, после доказвам и че е лъжец
  • #71
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ХА ХА ХА ХААААА Миризлив какви патрулки бе *** Аз да не спирам на средата на спирката стоях където стоят такситата и те чаках? И Миризлив, много ми е гот като сричаш и хълцаш с измишльотини. На всичкото отгоре ти предложи срещата да е там а преди месец ревеше че въобще нямало такава спирка ха ха. Сега вече след като дадох снимки, и разписания на спирките в Бургас Миризма и доказах на всички че съществува сега катаджиии ха ха *** страхлива миризма ха ха тотално се оплете в лъжите си.
  • #70
    2 rate up comment 0 rate down comment
    zoom~zoom ( преди 12 години )
    Naskoro bqh v hong kong i vidqh a5 s 5 vrati.izglejda po~gotino ot a7,be6e avtosalon,ne na ulicata. A ina4e~ nikoga 4alga i VAG,tova mi e filosofiqta,za da ne se 4uvstvam precakan!
  • #69
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    И какво става?Отиваш при дилъра на уж елитната марка и ти казва сори пич не ти признаваме гаранцията плащай сега като луд все едно купуваш половината кола отново.Дали следващия път няма да купиш продукт на конкУренцията или пак ще си дадеш парите за нещо, което те е разочаровало тотално?Колко трябва да си *** та да работиш и да си хвърляш парите в бездънна яма?И богатите си правят сметка.Не си мисли, че хвърлят безразборно пари.Скоро ВАГ ще го издуха яко,защото хората бавно започват се усещат!
  • #68
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Пич то и БМВ и Мерцедес е за хора с пари.И за Хонда Леджънд примерно трябват пари ама как ще се почувстваш да си купиш прескъп автомобил и след няма две години да трябва да му правиш основен ремонт, защото големия му 8цилиндров мотор(по -подразбиране много здрав ама при други марки явно)харчи масло все едно е на милион левги или пък да те заебе насред пътя, защото скоростната кутия се е предала без време?Или пък да почне да хлопа като каруца защото окачването с свършило преждевременно?
  • #67
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    ot vsi4koto pro4eteno razbrah 4e horata mojem samo da se oplakvame i da zavijdame.To se e znae 4e Audi sa za hora s pari zashtoto teq pari shte sa ti nujni da go poddarjash tva Audi.A pak Hundai kvo mi go hvalite nz vasha si rabota..