IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

По броните ще го познаете

В интернет се появиха снимки на броните на новото Audi RS4 Avant.

По броните ще го познаете


Преди няколко дни дизайнерът Jon Sibal разпространи изображение, чрез което показа как според него ще изглежда новото поколение на Audi RS4 Avant (на снимката горе). Автомобилът все още не е показан официално от Audi, като това се окачва да стане на изложението в Женева след около месец.

Малко след като изображението на Jon Sibal се появи в няколко американски автомобилни издания, дизайнерът получава на пощата си снимки от анонимен подател, който твърди, че те показват броните на следващото RS4 Avant.


Няма как да бъдем сигурни, че това са броните на новото RS4 Avant, но анонимни източници от компанията, които твърдят, че са запознати с модела, потвърждават, че снимките показват новото RS4. Дали това наистина е така ще разберем в началото на март, когато трябва се състои премиерата на модела.

Очаква се той да бъде оборудван с 4.2-литровия V8 двигател, който генерира 450 к.с. и 430 Нм. Двигателят ще бъде куплиран със 7-степенна S tronic трансмисия, която предава въртящият момент към четирите колела, посредством системата Quattro. Благодарение на всичко това, ускорението от място до 100 км/час ще отнема под пет секунди, а максималната скорост на движение ще достига 250 км/час.

Тагове: audi rs4 avant
0 от 500
  • #20
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Мошо ( преди 12 години )
    Монче, карам ЮМЗ, а не Ауди. Иначе не знам от къде да си го купя списанието. А ти ще лигавиш ли мЯсото?
  • #19
    6 rate up comment 6 rate down comment
    до Moшо ( преди 12 години )
    Теб те знаем,че си беден ***.Списанието струва 2 лева.Нали се пишеше на баровец с ауди,ясно беден говняр.Аутобилд от 9.02,стр.14.Приятно четене.
  • #18
    7 rate up comment 14 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Момче издухано,ти наистина ли мислеше,че аудитата са кой знае какви коли?Балъците край нямат.Много си ***!
  • #17
    3 rate up comment 8 rate down comment
    Moшо ( преди 12 години )
    Цитирай аутобилда или дай линк иначе си лъжец и смукач.
  • #16
    8 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Хубави са броничките на аудитата,само да не им падаше лака.
  • #15
    9 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Какво очаквате от Audi?Обикновена серийна барака.
  • #14
    7 rate up comment 10 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Нещастният *** вече съвсем изтрещя.Изкара и Аутобилд духачи,защото колкото и да им се иска все пак написаха няколко истини за Ауди.Ами посредствана марка,както и да го погледнеш.Големи претенции и лошо качество.
  • #13
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Не е само това.Силно тракащо дясно огледало и скъсана термоизолация на ауспуха.А учудващото било,че уж е семейно комби,а багаж побирала учудващо малко.Но за сметка на това на втория ред седалки имало място само за ученик втори клас,супер тясно,така пише.
  • #12
    8 rate up comment 13 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Прочетете последния AutoBild,продължителния тест на Audi А4 комби,голям смях!Както се очакваше,отново скоростната кутия Multitronic издала багажа далече преди заветните 100 хил. км.Но не е само това.Колата без причина гаснела,въпреки ъпдейта и най-фрапиращото,паднал и лака на боята.Освен това от връзката колекторните тръби за двигателя излизали изгорели газове,както в москвич.Така,че Ауди ли,не благодаря!
  • #11
    12 rate up comment 6 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Доше я кажи кой батко със ауди ти расцепи гърмялката