IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

По броните ще го познаете

В интернет се появиха снимки на броните на новото Audi RS4 Avant.

По броните ще го познаете


Преди няколко дни дизайнерът Jon Sibal разпространи изображение, чрез което показа как според него ще изглежда новото поколение на Audi RS4 Avant (на снимката горе). Автомобилът все още не е показан официално от Audi, като това се окачва да стане на изложението в Женева след около месец.

Малко след като изображението на Jon Sibal се появи в няколко американски автомобилни издания, дизайнерът получава на пощата си снимки от анонимен подател, който твърди, че те показват броните на следващото RS4 Avant.


Няма как да бъдем сигурни, че това са броните на новото RS4 Avant, но анонимни източници от компанията, които твърдят, че са запознати с модела, потвърждават, че снимките показват новото RS4. Дали това наистина е така ще разберем в началото на март, когато трябва се състои премиерата на модела.

Очаква се той да бъде оборудван с 4.2-литровия V8 двигател, който генерира 450 к.с. и 430 Нм. Двигателят ще бъде куплиран със 7-степенна S tronic трансмисия, която предава въртящият момент към четирите колела, посредством системата Quattro. Благодарение на всичко това, ускорението от място до 100 км/час ще отнема под пет секунди, а максималната скорост на движение ще достига 250 км/час.

Тагове: audi rs4 avant
0 от 500
  • #50
    0 rate up comment 1 rate down comment
    pepino358 ( преди 12 години )
    po zvuka shte go poznaete po krasotata shte se vlubite sas stil shte se vozite ........*** union
  • #49
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    Аз съм също от онези очевидци, ставали свидетел как на А3 2004г. - 2.0 TDI след 2рата година "изпляска", 6 степенната мех. скоростна кутия. Тогава живях в Италия и ремонта след като бе тъкмо изтекла гаранцията струваше 2500 евро - Да ви е честито!Впоследствие имаше сума ти проблеми с двигателя, но сега след толкова години си го знаем, че при първите версии на мотора имаше много проблеми. А и ремонт на климатика за 1000 евро. Хубав автомобил, създава имидж, но не си заслужава изцяло парите.
  • #48
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    До Смехурко:човече, аз съм занаятчия човек и овощар. Няма да ходя на работа с Ауди А4 - имам си малък автопарк от ванове, баничарки, бусове, 4х4 автомобили и един ЯПОНСКИ трактор с двигател ИСУЗУ - страхотна машина.Освен това съм ГОРД ПРИТЕЖАТЕЛ на Субару Легаси и някак си е ПОД НИВОТО ми да притежавам ИМИТАЦИЯ НА 4х4 автомобил, особено с емблема на АУДИ.А като се е случвало да покарвам А4-ката на леля си със задоволство установявам как съм направил правилния избор, а той е СУБАРУ.
  • #47
    2 rate up comment 2 rate down comment
    АЗ_АЗ ( преди 12 години )
    тоя анонимен е баси комплексара,коментира хората дали имат пари или нямат.А бе мишка ти първи коментираш статиите,това значи,че ти седиш пред компа и се чудиш с кой да се заядеш.Алелуя,че живеем във времена в които мишките като теб само пред компа се правят на интересни,че иначе мн бой щяха да ядат!Ако някои е беден рано или късно ще има пари а ти цял живот ще си една комплаксирана мишка ;)
  • #46
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    Че какво му е на теста на АвтоБилд? С много напъни и помощ от редакцията Ауди А4 се намърда точно до Рено Лагуна 130 dci. Само дето Аудито струва 50000 Euro и трябва да си пълен балък да дадеш толкова пари за кола, дето няма изкарани 100 хил км. без да се счупи скоростната кутия. На всички тестове на АБ досега. Но за вас съм спокоен - вие нямате толкова пари и като си купите въпросното А4 втора ръка на 300 хил. км то вече ще е със сменена скоростна кутия и др. "консумативи". Айде със здраве !
  • #45
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    до Nabludatel: Виж, че не ти цитирам Аутобилд. Имам възможността да съм по-обективен за този модел, защото ми е сравнително под ръка и съм имал време да го огледам, покарам и да се повозя.Друг автомобил, който го класифицирам само като медиен шум, имидж и гъзария е BMW Х6И в А4-ката и Х6-цата едвам съм се качвал и слизал с панталон на задната седалка. За отпред е малко по-добре, но пак си е истинско постижение като си с официални дрехи.
  • #44
    1 rate up comment 4 rate down comment
    Кико ( преди 12 години )
    до Nabludatel:Ами точно към Ауди А4 имам май-голяма критика. От него се започна турбогъзарския дизайн на Ауди. Широко - над 182 см., а вътре едвам се събирам. Не съм чак толкова извънгабаритен. И на дължина е пораснало, особено предния капак, но за какво?За да изглежда по-добре? Наистина чиста загуба на пространство, за да сме гъзари.Возил съм се в доста коли и притежавам няколко предимно лекотоварни. Вече в Ауди я няма фукнционалността на автомобила, а е само медиен шум и имидж.
  • #43
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Анонимен ( преди 12 години )
    На последната снимка се вижда,че дори не са пръснали бронята от обратната страна.Голяма реклама за Ауди.
  • #42
    4 rate up comment 6 rate down comment
    до Nabludatel ( преди 12 години )
    Тъжното и печално,селски е,че смяташ Ауди за нещо повече от обикновени,дори не особено качествени,серийни коли.И когато прочетеш черно на бяло,че имат проблеми,си заравяш главата в пясъка,все едно не си го чел.Това е комплексарско поведение.И само за справка,А4 никога не са го хвалили в 100 хил. км. тест.
  • #41
    6 rate up comment 4 rate down comment
    BS ( преди 12 години )
    Но .... Ауди са си номер 1.