IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Това е купето на BMW с 4 врати

Появиха се първите образи на серийния модел на BMW купе с четири врати.

Това е купето на BMW с 4 врати
Холандското издание Autoweek показва новия автомобил, който ще бъде част от семейството на BMW 6-Series.
 
 
Колата ще бъде конкурент на моделите Audi A7 Sportback и Mercedes-Benz CLS. Както се вижда, изображенията са от образите предоставени от BMW на някои патентни ведомства.
 
 
Личи, че новият автомобил е изпълнен в стила на концепцията BMW Gran Coupe (черният автомобил на снимките), който беше показан миналата година на автомобилния салон в Пекин.
 
 
Неговата височина е само 1400 мм, това е с 100 мм по-малко от „седмицата” и с 80 мм по-ниско от „петицата”. Вратите са без рамки, фаровете и задните светлини са изцяло диодни.
 
 
Очаква се новото купе с четири врати на BMW да се предлага със същите двигатели, с които се продават сега купето и кабриолета на 6-Series. Това е бензинов двигател с обем 3.0 литра и мощност 320 к.с. и с двигател с обем 4.4 литра и 8 цилиндъра, с мощност 407 к.с.
 
 
С по-силният двигател купето ускорява до 100 км/час от място за 4.9 секунди, а максималната му скорост е ограничена електронно до 250 км/час.
 
 
Според изданието Autoweek, на европейския пазар купето с 4 врати на BMW ще се появи още през следващата година.
 
 
0 от 500