IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Range Rover получи юбилейна версия

Лимитираната серия Fifty излиза в тираж от 1970 бройки

Трудно е да се повярва, но един от най-популярните всъдеходи на планетата – Range Rover, се появи преди 50 години. По случай юбилея компанията Jaguar Land Rover пуска на пазара ограничена версия на автомобила, която ще излезе в тираж от 1970 бройки – годината на раждането на модела.


Range Rover Fifty


Новата версия носи името  Fifty (50), като ще се предлага в 4-те стандартни цвята за всъдехода - Carpathian Grey, Rosello Red, Aruba и Santorini Black, а също и три “исторически”, оттенъка, които копират тези на оригиналния Range Rover – това са Tuscan Blue, Bahama Gold и Davos White.

Някои елементи от каросерията са боядисани в бледо-златисто Auric Atlas, като машината ще получи както по каросерията, така и в салона емблеми и надписи Fifty, чийто шрифт е разработен лично от главния дизайнер на компанията Джери МакГовърн. Освен това, Range Rover Fifty ще се предлага с два варианта на 22-цолови джанти, като нивото на оборудване ще бъде най-високо за модела - Autobiography.

Още снимки - вижте в галерията:



Версията Fifty ще може да се поръча със стандартните за Range Rover двигатели – 4,4-литров дизел, 5,0-литров бензин и хибрид P400e. Ще бъдат достъпни и два варианта на шасито – нормален и удължен.

Снимки: Range Rover

0 от 500