fallback

Най-добрите коли на старо за годината

Volvo XC40 е големият победител в класацията на британски експерти

28 експерти на автомолилното издание What Car? определиха най-добрите коли втора употреба за закупуване през 2024 година. Те ги разпределиха по класове, но излъчиха и абослютен шампион. Това е Volvo XC40, който, разбира се, спечели и в категорията за SUV. Шведите, макар и под китайска шапка вече, продължават да са символ на здрави и надеждни автомобили.

Най-добрите автомобили втора ръка за 2024 година (ГАЛЕРИЯ):

 

 

fallback
  • #5
    Да продължим ( преди 1 час )
    Поддръжка от Волво никаква. Софтуера на тия с гугълската навигация е меко казано смешен. Много по зле и по лошо работещ, с много по малко неща за настройка. Всичко е навряно в едни менюта, подменюта и на майната си... Много прехвалени китайски ментета. Старите Volvo бяха разкошни коли, но тези новите, купите ли си ставате абонат на сервизите. Няма нещо което да работи както трябва. Всичко по тия новите волвва е половинчато и с много дефекти. Имам такова и се чудя как да се отърва от него. ...
  • #4
    Има бре ( преди 1 час )
    Има електрическо XC40.Абе кош някакъв. Дизелите хвърлят турбини много лесно, стартерите са консуматив. На хибридите пък им гърмят я моторите, я електрониката де ги върти. Бензиновите Т5 бива, Т6 е мъка голяма на 100 иляди километра си нагласете по едни 2000лв за суперчарджер. Т5ците им се прецаква често гарнитурата на колекторните тръби. Пърди и дрънчи като я настъпиш. Музиката ако е харман кардон свири ужасно зле.Мото пфое са много зле от към обслужване. *** пълна.
  • #3
    Чакам да излезе EV ( преди 2 часа )
    Колата ще е супер ако излезе като електрическа. Не знам защо талива практични коли остават само във версия с двигател
  • #2
    Волво е номер 1 ( преди 2 часа )
    Наистина удобна кола. Карах я 3 дни и ако събера пари ще си я купя. Много ми харесва версията бензин.
  • #1
    анонимен ( преди 3 часа )
    "Премиум клас" - тесла 3 !? От британски учЕни толкоз.
fallback
Последни