fallback

Mercedes показа най-новите си модели в центъра на София

Сред премиерите на марката е и електрическата G-Class

Германският производител Mercedes-Benz и неговият представител за България - „Силвър стар“, изненадаха приятно столичани, като показаха някои от най-новите си и най-впечатляващи модели в София. До паметника на Васил Левски бяха изложени електрическата G-Class, нейната версия AMG, както и най-луксозния електрически модел в гамата EQS Maybach.

Именно електрическата G580 привлече най-голямо внимание, като тя не само, че не се различава от стандартния модел, но дори и го превъзхожда по представяне извън пътя. Всъдеходът развива мощност от 587 к.с. и 1164 Нм въртящ момент, като разчита на цели 4 електромотора - по един на всяко колело.

Германският производител твърди, че батерията с капацитет 116 kWh стига за автономен пробег от над 470 км, а ускорението от 0 до 100 км/ч отнема само 4,7 секунди. Електрическата G-Class има и режим „краб“, който позволява на автомобила са се завърти на едно място.

Феновете имаха възможност да видят най-мощната S-Class, предлагана на пазара - AMG 63 E PERFORMANCE, която развива цели 802 к.с. Заедно с нея бяха показани и още два спортни модела на Mercedes - CLA AMG 35 и AMG C43

.

fallback
  • #1
    анонимен ( преди 3 часа )
    Ооо, значи това ще карат мутричките, а после и братата, дето точат хем френската, хем родната социалка ... както и всичките наркодилъри, сводници и. прочие "убави хора".
fallback
Последни