IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Kia със специален бонус за клиенти на.. Tesla

Корейците обявиха специални условия за своите електрически модели

Корейският производител Kia излезе с доста интересна оферта, която има за цел да направи електромобилите още по-привлекателна за клиентите. Тя е за потребителите в САЩ, като се отнася за моделите Kia EV6 и EV9.


Kia EV9


Първият от тях е сред най-балансираните и рентабилни електрически превозни средства на пазара, въпреки че за някои външния му вид може да изглежда малко нетрадиционнно. Дилърите на марката в Щатите обаче вече го предлагат с отстъпка от 17 100 долара, което го превръща в сериозен конкурент на Hyundai Ioniq 5 и на всички модели на Tesla.

Kia също провежда програмата Tesla Competitive Bonus до 30 септември, която предлага на собствениците и наемателите на Tesla допълнителен бонус от 1000. Отстъпките варират в зависимост от конкретното ниво на оборудване EV6, но GT-Line предлага най-големия бонус - до 16 100 долара, включително. 

Ситуацията е подобна за Kia ​​​​EV9. Предлага се и със стимул от 1500 за клиенти на Tesla при покупка на триредовия електрически кросоувър. Има и сериозни лизингови предложения - 13 100 долара за версията Light Long Range и 14 800 долара за 24-месечен лизинг за EV9 Land.


 

0 от 500