IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-очакваните електромобили в близко бъдеще

Някои от тези модели трябва да дадат нова посока на EV индустрията

Екипът на изданието InsideEVs посочи най-очакваните и най-вълнуващите електрически превозни средства, които ще се появят по пътищата през следващите няколко години. Те трябва да трансформират напълно автомобилната индустрия, която определено е поела курс към пълна електрификация. В списъка са посочени модели, както и евентуалните срокове за тяхното излизане на пазара.


Най-очакваните електромобили в близко бъдеще (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Гост ( преди 1 месец )
    Инженера не твърди абсурди като Теслю адреналинката електричка, еластичен колянов вал, стоманата се произвежда от Желязна руда с високо съдържание на въглерод,не различава метали и сплави, стъклото било еластично и имало стъклени пружини.
  • #2
    8 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Мижав интерес и не ни интересуват никакви електромобили, стига сте им правили реклама
  • #1
    7 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    "Те трябва да трансформират напълно автомобилната индустрия, която определено е поела глокс към пълна електрификация. " Не думай! Сега очаквам порой от коментари на антиелектриците, особено на един психопат шизофреник който се представя с много имена, въпреки че прозира че е един и същ ***, представящ се за главен инженер на завод за металообработка, на който му липсват базови знания за металите.