fallback

Шофьор научи по трудния начин къде не трябва да пакрира

Пожарникари разбиха прозорците на колата му, за да стигнат до кран (ВИДЕО)

Силен пожар избухва в центъра на Ню Йорк, като пламъци бързо обхващат разположените един до друг Dunkin' Donuts, магазин за платове, китайски ресторант, магазин за мебели и магазин за артикули. Екипи на местната противопожарна служба пристигат бързо на мястото, но се сблъскват със сериозен проблем, съобщава Daily Mail.

Оказва се, че достъпът до най-близкия пожарния кран е блокиран от паркиран автомобил. В екстремна ситуация пожарникарите действат без колебание - един от тях донася специален инструмент до прозореца на пътника и, като го удря няколко пъти, го счупва. След това отива от страната на шофьора и прави същото. След това заедно със свой колега прекарва пожарникарски маркуч през вътрешността на колата.

Разследването установява, че това не е първият път, когато същия този шофьор блокира достъпа до пожарен кран. Той вече дължи над 9000 долара глоби от 2023 г. За две години водачът е извършил 33 нарушения на правилата за паркиране на пожарни кранове. Сега освен глобите той ще трябва да извади пари и за разбитите прозорци на автомобила

В Ню Йорк е незаконно паркирането на по-малко от 15 фута (5 метра) от пожарни кранове, тъй като аварийните екипи трябва да имат достъп до тях по всяко време. А тези, които не спазват тази забрана, могат да се окажат в положението на този шофьор.Б

Видео: Daily Mail

fallback
  • #8
    анонимен ( преди 1 месец )
    2-ри, ти да не си като чукчата - писател, а не читател? Чете ли статията въобще? "Той вече дължи над 9000 долара глоби от 2023 г. За две години водачът е извършил 33 нарушения на правилата за паркиране на пожарни кранове" - явно , че тоя урок няма да го научи. Ако намери и добър адвокат може да докаже, че са действали неправомерно, при условие, че има достъп до крана .
  • #7
    анонимен ( преди 1 месец )
    всички пожарникари и полицаи са безделници чудят се на кого да сговнят живота
  • #6
    анонимен ( преди 1 месец )
    Дължи 9000$ от глоби само за 2023 -та ?! Че то каруцата му не струва толкова.
  • #5
    анонимен ( преди 1 месец )
    Без да знаем какъв точно е закона там, не можем да сме сигурни. Щом му чупят стъклото явно си има причина. Но едно е сигурно, собственика на Хондата следващия път ще се замисли като паркира до хидранти.ПС: Доста здраво това стъкло - доста го поблъска с това желязо, докато го счупи :)
  • #4
    hasan ( преди 1 месец )
    МОжеше и под колата да прокара маркуча.
  • #3
    анонимен ( преди 1 месец )
    Реално не е блокирал абсолютно нищо. Веиждат се 2те метални колони които показват границите. Има достъп до него. Както е казал 1, има вариянти. И загубиха повече време да чупят стъкла, вместо да прекарат маркуча.
  • #2
    анонимен ( преди 1 месец )
    Можеше, но тогава нямаше да си научи урока. Сега със солена глоба плюс нови стъкла може и да се замисли следващият път.
  • #1
    анонимен ( преди 1 месец )
    Мисля, че съвсем спокойно можеше да прекарат маркуча пред колата или над предния капак! Беше излишно да се разбивт прозорците!
fallback
Последни