IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Така изглежда най-евтината нова Panda

Бюджетният кросоувър на Fiat получи версия със стоманени джанти и бедно оборудване

Fiat Grande Panda 2025, за която вече ви разказахме, е дългоочаквана кола на марката, която от Fiat позиционираj като евтин кросоувър. Моделът беше официално разсекретен по-рано, а сега най-евтиният вариант бе показан на нови снимки.


Fiat Panda


Fiat Grande Panda, с условното име "RED", която виждате на снимките, ще е най-евтината версия на модела и се характеризира с доста по-опростен външен вид. От снимките се забелязва, че летите джанти при евтината версия са заменени със стоманени. Последните са и с по-малък диаметър. Други промени са, че липсват релси на покрива и като цяло т.нар. екстериорен декор е значително опростен. Снимките на най-евтината нова Panda се появиха в профила на @elenascandurra88 в Instagram.

Новият Fiat Grande Panda RED ще има същият брутален "квадратен" дизайн, който препраща към първата версия на известния модел, но освен промените по екстериора и вътре в салона ще липсват доста от "екстрите".


Fiat Panda


Fiat Grande Panda 2025 моделна година се подготвя за пълна премиера на 11 юли 2024 година, когато италианският автомобилен производител ще отпразнува своя 125-ти рожден ден. Купувачите ще избират между електрически и хибридни версии. 

Интересното е, че новият Fiat ще се произвежда паралелно със сегашната Panda, която ще остане на поточната линия поне до 2026 година. Все още не е ясна цената на най-евтината версия на новия модел.


0 от 500
  • #6
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 часа )
    Да видим колко ще е евтина, поне на вид е 1:1 с разни китайски предложения за по 10 000$
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 ден )
    До 2,Пешко пише най-евтината нова Панда и сигурно ще е така ама за моделната гама на ФИАТ Панда,а не изобщо най-евтината кола. Четене с разбиране де.А, еначе цените от по-рано през м.Юни се очакват от 18 хиляди до 26 хиляди евра за бензинови и ел коли.
  • #4
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 ден )
    До 2,Пешко пише най-евтината нова Панда и сигурно ще е така ама за моделната гама на ФИАТ Панда,а не изобщо най-евтината кола. Четене с разбиране де.
  • #3
    3 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 1 ден )
    Много са ми смешни, като си купят Сандеро заради цената, обаче да е в изпълнение Stepway, което добавя 3 хиляди евро отгоре. Ако търсиш евтина избираш най-евтината без екстри и оптичен тунинг.
  • #2
    16 rate up comment 0 rate down comment
    бат пешо ( преди 1 ден )
    Аз не видях цена. Как може да пишеш за най-евтина кола (в случая Панда) и да не посочиш цена?
  • #1
    30 rate up comment 0 rate down comment
    Друг Гост ( преди 2 дни )
    Абсолютно никаква информация няма в тази статия. Някой е снимал кола със стоманени джанти и останалото е съчинение по картинка