IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда новото Nissan Murano

Независими дизайнери предложиха своето виждане

В края на тази година на пазара ще излезе четвъртото поколение на кросоувъра Nissan Murano. Новостта многократно е привличала вниманието на фотошпионите, но тестовите автомобили винаги са покрити с камуфлаж. Въпреки това, на база на разни детайли, сега иновацията е показана в реалистични изображения. Те са публикувани от Carscoops.


Nissan Murano


Съдейки по изображенията, кросоувърът ще бъде направен в същия стил като Ariya. Murano е запазил познатия си силует, но предницата изглежда малко по-различна с двустепенни фарове и нова решетка. Също така, страничните стени са станали по-малко релефни, а джантите изглеждат по-впечатляващи. На кърмата са обещани нови светлини, които ще бъдат направени под формата на единичен блок.

Известно е, че интериорът на автомобила ще бъде направен в съответствие с модерния дизайнерски език на марката, а оборудването ще включва ново цифрово арматурно табло и мултимедийна система с широкоформатен екран. Броят на физическите бутони ще бъде сведен до минимум. Ще има и хед-ъп дисплей, камери за кръгов обзор, система за климатичен контрол, круиз контрол, широка гама от системи за подпомагане на водача и асистенти за безопасност.

Бъдещото Murano няма да се задвижва от 3.5-литров V6 двигател с мощност 260 к.с., а от 2.0-литров четирицилиндров турбо двигател от Infiniti QX55. Освен това, според вътрешни лица, компанията ще се откаже от безстепенната трансмисия (CVT) в полза на традиционната деветстепенна автоматична скоростна кутия. Murano 2025 ще дебютира по-късно тази година и ще се конкурира с Hyundai Santa Fe, Kia Sorento, Jeep Grand Cherokee и Honda Pilot.


0 от 500