IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Nissan показа евтин семеен автомобил с богато оборудване

Цената на новия Note Aura е малко над 16 000 евро

В семейството на актуализирания Nissan Note (моделна година 2024), се появи нова, значително по-луксозна версия, наречена Aura. Миниванът вече се предлага в Япония, като интересното е, че макар да е богато оборудван, цената му съвсем не е висока.


Nissan Note Aura


В Страната на изгряващото слънце тя стартира от 2 779 700 йени, което по текущия обменен курс се равнява приблизително на малко повече от 16 000 евро. Подробностите за иновацията бяха разкрити на официалния уебсайт на Nissan.

Миниванът Nissan Note Aura (моделна година 2024) се отличава с напълно нова предна част със специална радиаторна решетка, тънки фарове и извити основни светлини. Променени са и броните и са монтирани 17-цолови джанти с футуристичен дизайн.


Nissan Note Aura


Интересното е, че автомобилът се различава от стандартния Nissan Note не само по дизайн - той е с 40 мм по-широк и с 20 мм по-висок. Може също така да се избере офроуд версия на Autech с различна радиаторна решетка, защитен бодикит и увеличен просвет с 25 мм (до 165 мм).

Интериорът на Nissan Note Aura практически не се е променил - само жабката е увеличена и са добавени нови опции за тапицерия. По-специално можете да изберете изкуствена кожа и дърво, а във версията 90th Anniversary (тя е посветена на 90-годишнината на Nissan) има бронзови акценти в салона.


Nissan Note Aura


Освен това оборудването е допълнено с електрическо задвижване за седалката на водача и с USB-C портове за пътниците отзад. Има и 9-инчов сензорен екран, достъп без ключ и климатроник.

Новият Nissan Note Aura се предлага ексклузивно в хибридната версия e-Power. Основната роля в него играе електрически мотор с мощност 114 конски сили, а 1.2-литров бензинов двигател с мощност 80 к.с. играе ролята на генератор, който произвежда електричество. Средният разход на гориво е 4.6 л/100 км. Задвижването може да бъде предно или 4х4.


Nissan Note Aura


0 от 500