IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ландо Норис си купи Land Rover с... вградена пещ за пица

Младият пилот от Формула 1 е фен на нетрадиционните автомобили

Младият пилот от Формула 1 Ландо Норис, който се състезава за отбора на McLaren, се утвърди като ценител на необичайните автомобили. Новата придобивка в колекцията му е класически Land Rover Defender 90, който обаче е оборудван с истинска пещ за пица.
   
   
Ландо Норис, Defender
   
     
Автомобилът е произведен от британската компания Retro Automotive. Проектът започва с цялостна реставрация на Defender 90, която отнема приблизително 1 000 часа работа. По поръчка на Норис всъдеходът е оставен напълно без покрив, получава раздути калници, 18-цолови джанти и модерна LED оптика. Товарната зона включва две пейки и пещ за пица Ooni.
  
     
Ландо Норис, Defender
   
     
Каросерията е завършена в цвят Nardo Grey металик с черни акценти (намигване към цветовата схема на McLaren), а интериорът е тапициран с кожа Muirhead Egyptian Blue. Името на пилота е 3D отпечатано върху метални табелки. И накрая, Defender-ът на Норис е оборудван с аудио система Pioneer с поддръжка на Apple CarPlay и подвижен високоговорител Marshall Kilburn II.
   
   
Ландо Норис, Defender
   
     
Под капака има 3.9-литров V8 двигател, който работи съвместно с ръчна скоростна кутия, но от производителя не дават данни за спецификациите на двигателя. Defender-ът на Ландо също така е оборудван с въздушно окачване и модифицирана спирачна система.

Необичайният Land Rover Defender вече е докаран в дома на Норис в Монако. Що се отнася до компанията производител, то трябва да кажем, че тя е силно бутикова. Retro Automotive е базирана в Йоркшир, Обединеното кралство, и произвежда само около 15 персонализирани автомобила годишно.
  
    

 

0 от 500