IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Суперколи, които имат поне една евтина част

Дори най-луксозните марки си позволяват по някой обикновен компонент

Части от въглеродни влакна, ковани бутала, алуминиеви части. Ултралуксозните спортни автомобили са триумф на материали и компоненти от най-високо качество. 

Но, особено като погледнем в миналото, случаите на коли от висок клас с евтини компоненти не са никак редки. Тук са събрани едва 10 от тях, но пък представляващи най-престижните и известни производители на спортни автомобили и суперколи. 


Суперколи, които имат и евтина част (ГАЛЕРИЯ):


 

 

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Че то половината Лабморгини е с евтини части. Стоповечето са я на Форд, я на някоя друга марка, където се позлват в най-евтените модели, радиото е на Ланчие ... Абе общо взето, ако кажеш на Ламборгии искам нов стп, ще ти кажат 900 евро, ама ако го поръчаш от Форд, ще ти го пратят за 5.99 с доставката.
  • #2
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 4 месеца )
    Задните светлини на Диабло са стандартни и монтирани на автобуси и камиони! Мисля, че на някой от спортните автомобили, решетките по таблото на въздуховодите бяха от нещо евтино.
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    6efa74 ( преди 4 месеца )
    Още нещо към класацията: страничните огледала на Mclaren F1 са от VW Corrado.