fallback

Ето го най-после изцяло новия модел на MINI

Aceman ще бъде най-продаваната ни кола, прогнозира шефката на марката

MINI, британската марка на BMW, затвърди амбициите си да играе по-сериозна пазарна роля в следващите години с официалната премиера на Aceman - изцяло нов модел в гамата.                 По-голям от класическия Cooper, но по-малък от Countryman, Aceman е повдигнат хечбек приблизително с размерите на Renault Clio. Шефът на MINI Щефани Вурст обяви, че очаква това да е и най-продаваният модел на марката в бъдеще.                 Откакто бе възродена от BMW преди две десетилетия, MINI си остава относително нишова марка, със средно около 300,000 продажби годишно. С лансирането на Aceman шефовете й планират да станат по-масов производител, сравним като мащаб с Mazda или Subaru например.          MINI Aceman - основните факти (ГАЛЕРИЯ):

   

 

fallback
  • #5
    фф ( преди 3 седмици )
    прилича точно на британка, дама на около 50 години
  • #4
    До 2 ( преди 3 седмици )
    Направили са го, виж снимките на тъмно
  • #3
    край ( преди 4 седмици )
    Мини приключи 2024г. Мини е с КРЪГЛИ фарове. И е умилително красиво. Новия Кънтримен е по-китайски от най-китайската кола по- добре да го кръстят Ми Ни.
  • #2
    анонимен ( преди 4 седмици )
    Крайно време е, за да привлекат жените, да направят колите да си затварят и отварят очите/фаровете, сякаш примигват за поздрав.
  • #1
    анонимен ( преди 4 седмици )
    сигурно ще е ок за каране, но не мога да кажа, че хваща окото...
fallback
Последни