IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Гришо подкара уникално Lamborghini Aventador SVJ

В него първо скочи Ализе Лим, стара тръпка на българина, и бивше гадже на Тони Паркър (ВИДЕО)

Гришо Димитров разбира от хубави коли и жени, за второто вероятно е световен шампион. Но не е лош и при автомобилите. Българският тенисист се появи с уникален Lamborghini Aventador SVJ на гала вечеря в Монако при самия принц Алберт II. 



Може да гадаем точната стойност на колата по единия клип, но по принцип в шоурума това бижу, което не  се произвежда от две години, тръгва от 700 000 евро. Суперколата е оборудвана с атмосферен 6,5-литров V12 двигател. Вдига 100 км/ч от място за 2,8 секунди и развива до 350 км/ч благодарение на 770 коня, които се крият под капака. 

Повтаряме се, поне на първо четене, тъй като не знаем дали моделът не е допълнително пипан.  Припомняме, преди време Григор се снима до Miura, измислено от великия Марчело Гандини, и засипа с похвали „Ламбото“.


Lamborghini Miura P400 S


Разбира се, не по-малко въздишки предизвика жената, която изпревари цялата дамска тайфа и скочи в двуместния звяр на плейбоя от Хасково. Става въпрос за бившата тенисистка Ализе Лим, която сега коментира турнирите за „Евроспорт“ и други големи телевизии. Това породи слухове, че българинът и французойката са гаджета. Тогава Гришо и Ализе направиха серия провокативни снимки в мол.

 
Гришо, оригинал, Лим


Само преди месец Лим се раздели с Тони Паркър, бившата звезда на НБА и съпруг на актрисата Ева Лонгория за 3 години. Димитров също е сингъл след авантюрата с румънката Мадалина Ганя, макар че това никога не го е спирало от странични волета извън корта.


А кои са любимите автомобили на Григор - вижте в галерията:

0 от 500