IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Към тази кола ще ви дадат безплатно един Rolls-Royce Wraith

Офертата за това Bugatti Chiron с едва 3200 км пробег е на американски дилър

Стратегията „купи един - получи един безплатно“ е интелигентна маркетингова тактика за стимулиране на бизнеса, но тя рядко се прилага при употребявани автомобили. А при коли от такъв калибър това най-вероятно се случва за първи път. Дилър от Флорида в момента предлага безплатен Rolls-Royce Wraith на всеки, който закупи изложено за продажба Bugatti Chiron.


Bugatti Rolls


Компанията Naples Motorsports публикува във Facebook по-рано тази седмица „специална оферта", в която се казва, че ще предостави безплатно Wraith от 2018 г. при покупка на Bugatti Chiron от 2021 г.. Въпросната хиперкола изглежда в страхотна форма, с малко над 3200 км пробег, като е завършена в двуцветен екстериор Grenade и Glacier.

Предложеният като добавка към сделката Rolls-Royce също е с двуцветно покритие на каросерията - сребристо и кафяво. Според уебсайта на Naples Motorsports, той е изминал над 25 000 км, като се продава и отделно от Chiron на цена от 239 995 долара.

Трудно е да се прецени стойността на който и да е Chiron, като се има предвид колко бройки от модела има на пазара, като всеки е уникални характеристики. Naples Motorsport иска 3,85 милиона долара за този екземпляр, който е и най-скъпият на пазара в САЩ. Това се дължи и на факта, че той е и с най-малък пробег от всички.

Най-вероятно Wrath е включена в сумата, искана за това Bugatti. Ако тая бъде извадена, този Chiron ще се продава за около 3,6 млн долара, което пак е повече от другите предложения на пазара.


0 от 500