fallback

Функции в автомобила, които създават повече проблеми, отколкото си заслужава

Тези системи често повече усложняват живота на шофьора, вместо да го улесняват

В днешно време автомобилите с технологии и функции, някои от които са по-скоро демонстрация на показност от страна на производителя, а не реална нужда на клиента. От чистачки със сензор за дъжд, които не могат да решат дали вали, до скъпи парфюми - всички тези системи и функции много от по-често усложняват шофирането вместо за подобряват изживяването на човека зад волана. Ето няколко примера за това.

Функции, които повече пречат, отколкото помагат (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #10
    анти ЕЛЕКТРОМОБИЛ ( преди 2 месеца )
    ЕДна от Тъпите Опции е Дистроника ,решава да Набие спирачките след всеки който ме Задминава и се прибира пред Мен в дясна лента !
  • #9
    1234 ( преди 2 месеца )
    Притежавам Mercedes w205, и колата ми е оборудвана с функцията за автономно паркиране. Първоначално я използвах, за да впечатлявам возещите с мен. Уви, понякога колата подминава паркомястото, и общо взето острани изглеждам ксто ***, затова отдавна не я използвам, дори и за перчене. Важно уточенение - използвам съм функцията на добре очертани големи паркоместа
  • #8
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Тия екстри са най-лесния начин за увеличаване на добавената стойност на една кола. Може да са абсолютно безсмислени, но всички искат да имат такова (което е показателно колко им е акъла, но това е друга тема). За съжаление на развитите пазари, към които принадлежи и България, тия простотии вдигат цената с едни 10 000 лв при вложение от 150 лв за таблет и камерка, като сложим още поне 5000 за мека хибридна система и ето стартова цена на малка кола от 35 000 лв.
  • #7
    Устат Блендер ( преди 2 месеца )
    Искам да видя,как унесено ще си човърка телефона някой"пъпчо",ако трябва да управлява "Газ 51" или "Зис 150"-с двойно натискане на съединителя и "междинна газ"?!!
  • #6
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Точно безжичния Интернет достъп е най-важен, или не сте видяли че всички деца са с екран в ръцете по време на движение. После що от детската градина са с очила и които не носят е защото не са ги водили на преглед
  • #5
    Евала ( преди 2 месеца )
    Чудят се как да намалят смъртността на пътя - и добавят тик ток да те разконцентрира, докато и без това в пълно с всякакви *** наоколо.
  • #4
    Бумеранг ( преди 2 месеца )
    Аз съм върл противник на дигитализацията. Дигитализация....да, но умерена такава! Повече дигитализация, по-*** шофьори!!! Те повечето, които взеха книжки след 2000 г. са ТОТАЛ ЩЕТА!!! Пълни ***!!! ***, ***, та чак вдлъбнати!
  • #3
    Онзи ( преди 2 месеца )
    Колкото повече "екстри" има толкова повече ще има с какво да си играеш докато дойде пътната помощ!
  • #2
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Браво, Шугърчо, браво! - статия на място (обясняваща как светът се движи от парвенющина, показност, джендъризъм и алчност), с кратко, но ясно пояснени излишъците, за които ни искат повече пари, а пък те не вършат работа и О, чудо - няма правописни грешки (ти ли си я списвал или все пак се намери редактор да ти проверява творенията?). Така да продължаваш и... ...един ден може и да започнем да те четем.
  • #1
    Мемфис ( преди 2 месеца )
    Зависи от производителя- сензори за дъжд, ел. ръчна спирачка, автономно паркиране- перфектни, без забележки! При повечето марки тези функции са имитация! Съгласен съм, че повечето екстри са ненужни и отвличащи вниманието.
fallback
Последни