IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-продаваните модели на 15 популярни марки

Изненадите не са една или две, някои от автомобилите отдавна не са в производство

Всички ние имаме някаква идея кои са най-продаваните коли в момента. Но знаем ли кой модел оглавява класацията в дадена марка за всички времена? Не бързайте да проверявате в интернет, а хванете бас със свой приятел. Гаранция, ще видите доста изненади в класацията. Някои коли отдавна са спрени от производство след продължителни и вълнуващи пътувания. Но ето най-продаваните 15 модела, подчертаваме, не въобще, а само първенците за определена марка. 


Най-продаваните модели на 15 популярни марки (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #8
    0 rate up comment 0 rate down comment
    До 3 ( преди 1 месец )
    Оф че си! Нищо не разбираш! Разбира се, че излишните короли ги слагат от долния край на плоската земя! На горния край на плоската земя живеем ние, а от долния край залепят излишните Тойоти, така успяват да влязат в класацията! Всъщност, от долния край на плоската земя има много повече тойоти от колкото изобщо се движат по горния край на плоската земя! Ама как да го разбере човек който вярва, че земята е кръгла и се въртяла около слънцето и нам си какви подобни глупости?
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Може би трябва да извадите 206 от тази класация или да включите всички 20х модели. Остналите са запазили "моделното имв" но са минали и пред нови генерации. Ако поне малко имахте идея от автомобили, щяхте да сте наясно за номерацията и моделите имена на Пежо.
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    По план ( преди 1 месец )
    "На 30 февруари ли? " Не 30 февруари, а 30-та година.
  • #5
    11 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    До 3: Сектантите на Тесла. КУГА ще стигнат Тойота? На 30 февруари ли?
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Legends:CorollaF150GolfCivic
  • #3
    3 rate up comment 11 rate down comment
    До 3 ( преди 1 месец )
    Тоест произвеждат по 2 милиона всяка година и продават по 1 милион? Ти наистина ли го вярваш? Какво правят останалите 1 милион короли всяка година? За последните 10 години трябва да са натрупали около 10 милиона излишни. Къде ги държат и за какво са им? Твоята теза Как се припокрива с тезата на сектантите на toyota, които твърдят че всяка година се продават два милиона но се произвеждат само по един и затова се чака по цяла година за доставка?
  • #2
    13 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    1-ви, бъркаш "производство" с "продажба", това , че на всеки 15 секунди има произведена , не означава , че на всеки 15 секунди продават по една :)))
  • #1
    3 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    "Нова кола от японската марка излиза по пътищата на всеки 15 секунди." Това новата пропаганда за антиматематици ли е? При 4 автомобила на минута, за година би трябвало да се продават 2102400 броя toyota corolla, което е очевидна и нагла лъжа. Откъде знам ли? Ами сигурно защото съм запомнил, че от най-продаваният автомобил в света за миналата година, на всеки 25 секунди излиза по един автомобил от поточната линия, а corolla дори не е втора в класацията.