IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Какво карат звездите във Висшата лига на Англия?

Това са само някои от най-скъпите автомобили на футболните звезди от Острова

Футболните звезди печелят милиони и нямат проблеми да си купят която е да е скъпа кола на света. Има и чешити като Зинедин Зидан, който навремето изуми българските журналисти, отразяващи мача „Ювентус“ – „Левски“. Зизу се появи с Fiat Uno Марката е обяснима, защото тя притежава и „Юве“. А и всички клубове, които имат автомобилен концерн за спонсор, са длъжни да се появяват на официални събития само с въпросната марка. Която обикновено получават безплатно.


Зинедин Зидан


Когато български журналисти гостуваха на „Манчестър Юнайтед“ по покана на спонсор преди години, директор на домакините разказа любопитна случка. Спонсорът „Audi” давал вечеря, като Бербатов и останалите били предупредени да дойдат с коли на германската марка. „Само един се издъни, няма да му казвам името“, обясни човекът. „То е ясно, Рууни“, предположи авторът на тези редове и позна. Бившият национал на Англия пренебрегнал предупреждението и пристигнал с някоя от скъпите си играчки. И бил веднага глобен.

Спецовете от Auto Trader проучиха внимателно какво карата най-скъпо оценените звезди на Висшата лига. Те са вътрешни, като често се занимават с препродажбата на някой звяр, притежаван от футболна звезда. Ето някои от най-скъпите коли, карани от най-скъпите играчи на Острова.


Най-скъпите автомобили на звездите от Висшата лига (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Име ( преди 2 месеца )
    Кога Зизу е играл в Англия?
  • #1
    4 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 2 месеца )
    Живеем в много извратено общество, щом спортистите и най вече ритнитопковците са най платените хора. Навремето спортистите са се състезавали само за славата и за удоволствие. От както спорта стана комерсиален бизнес всичко в обществото тръгна надолу.