IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Mercedes-AMG A 45 S получи подобрения за 14 280 евро

Цветовете на Limited Edition напомнят за AMG GT R... или за трактор John Deere

Сегашният вариант на Mercedes-Benz A-Class вероятно няма да съществува след няколко години. Производителят от Щутгарт на няколко пъти обяви, че компактният модел няма да получи ново поколение, но продължава да пуска негови специални модификации.


Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+.


Последната от тях е на базата на на топ-версия Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+. Тя получава добавка „Limited Edition“ към името си и има подобрения на стойност 14 280 евро. Едно от тях е цветът „AMG green hell magno”, който е същият като на AMG GT R от 2015 г. И, случайно или не, е подобен на използвания от години от производителя на селскостопански машини John Deere.

Подобно на спортната кола (а и на добре познатите трактори), A 45 S Limited Edition има различни жълти детайли, включително по ръбовете на специалните 19-цолови алуминиеви джанти и различните ивици в долната част областта на каросерията, както и на предния и задния капак. Специалният модел е оборудван също с AMG Night Package I и II, както и AMG аеродинамичен пакет с голямо задно крило като стандарт.


Mercedes-AMG A 45 S 4Matic+.


Черно-жълтата тема продължава и в интериора, където дизайнерите са добавили надписа 45 S към облегалките за глава, като той може да се намери и върху постелките. Има прагове с логото на AMG, алуминиеви елементи и капаци от имитация на кожа. Многото детайли включват AMG волан от микрофибър и кожа с жълти контрастни шевове.

Подобно на обикновения AMG A45 S 4Matic+, версията Limited Edition е оборудвана и с най-мощния четирицилиндров двигател в света, поставян на сериен автомобил. Това е 2,0-литровият агрегат, изработен на ръка от инженерите в Афалтербах. Той развива впечатляващите 421 к.с., като задвижването е към четирите колела, а скоростната кутия е 8-степенен автоматик DCT. Ускорение от 0 до 100 км/ч отнема 3,9 секунди.


Още снимки на Mercedes-AMG A45 S 4Matic+ Limited Edition - вижте в галерията:


0 от 500