IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Британци посочиха най-добрите семейни SUV на 2023 година

Тези модели се радват на сериозен интерес от потребителите

Семейните SUV сега са предпочитаната семейна кола по подразбиране за голям брой купувачи – и не е трудно да се разбере защо. Те предлагат огромно предимство в практичността в сравнение с много хечбеци, а повдигнато място на шофьора го кара да се чувстват сигурен на пътя.


Най-добрите семейни SUV на 2023 година


Други ключови фактори, които правят семейните SUV автомобили толкова привлекателни, са повишеният клиренс, както и допълнително място за главата спрямо по-лъскавите седани. Бензинът и дизелът все още са често срещани като задвижване, но има някои електрически SUV и plug-in хибриди (PHEV).

Тогава кой е най-добрият семеен SUV за закупуване? Екипът на британското издание WhatCar? тества всеки модел от този клас на пазара, за да състави Топ 10 за 2023 година.


Най-добрите семейни SUV на 2023 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    3 rate up comment 2 rate down comment
    Брандо ( преди 4 месеца )
    Мерцедес!
  • #3
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Im-ДртiйУАЙТBOY! ( преди 4 месеца )
    НАЙ-ДОБРИЯТ в сегмента СИ: GENESiS GV60=малкото ПОРШ на епиkуpейците... И като сравнително нов играч при премиумите на лЮкс-пазара в ЕВРОПА Genesis GV60 предлага най-завладяващия пакет от екстри и инфотейтмънт. При возията постига перфектен баланс м/у комфорт и контрол, което го прави по-изтънчен от EV6 и от Ioniq в завоите. Като изключително пъргав още в базовото ниво на оборудване заслужава подобаващо внимание щом ускорява за 7,5 сек/100км и изминава 521 км с 1 зареждане... Съвр.КЛАССИКА!
  • #2
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    Както и в доста други ревюта, обикновено от автожурналисти, малко странно изтъкване на предимства като спортно поведение или приятно твърдо окачване когато става дума за семенни коли. WTF?
  • #1
    13 rate up comment 4 rate down comment
    Нане ( преди 4 месеца )
    САМО КИА Спортидж! Най-доброто!