fallback

Новата Dacia Duster беше показана в движение

Продажбите на кросоувъра стартират на 1 декември (ВИДЕО)

Видео, в което новото поколение на Dacia Duster е показано в движение и без никакъв камуфлаж, беше публикувано от румънското издание Autolatest. То се появява в интернет само ден преди официалната премиера на кросоувъра, която е на 29 ноември. Продажбите на модела ще стартират почти веднага след представянето му.

От името на видеото става ясно, че това е хибридната модификация на новия Duster. По неофициална информация тя разчита на същия бензиново-електрически задвижващ агрегат, какъвто се поставя на комбито Jogger.

Дизайнът на Duster от видео напълно повтаря този, които беше показан на патентни снимки по-рано този месец. Кросоувърът има Y-образни задни светлини, ново оформление на вратата на багажника, черни декоративни елементи на предните арки на калниците с допълнителни прорези, като и тънка решетка на радиатора с интегрирана оптика. Освен това, дръжките на задните врати са преместени на стойките.

Споменатият хибриден силов агрегат, който е спряган за новия Duster, се състои от 1,6-литров атмосферен двигател и електромотор със съвкупна мощност от 140 к.с. Базовият вариант ще получи 1,0-литров турбомотор със 120 к.с., а за топ-версията е предвиден най-мощният двигател в историята на модела - 1,3-литров с турбо, развиващ 170 к.с.

fallback
  • #12
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Според презентацията достъпните версии ще бъдат1.0 TCe LPG 1.2 TCe MHEV 4x21.2 TCe MHEV 4x41.6 PHEV 4x2Май 1.3 TCe на Ranault-Nissan-Daimler им е скъп и няма да го виждаме скоро в новите им модели, само три цилиндрови
  • #11
    110 ( преди 5 месеца )
    Каското не каквото...
  • #10
    110 ( преди 5 месеца )
    При условие че джогъра хибрид е 50 по-скоро говорим за 60к, което не е малко. Другия проблем на по-високите цени е че и каквото отива на 3 бона, което си е една добра заплата.
  • #9
    Чичо ви Асен ( преди 5 месеца )
    Само отзад нещо не ми достига.Иначе е супер. Ръбата форма прилича на истински джип а не нещо като яйце с големи гуми. За офроуд пак ви мисля, че няма да е зле в категорията съвременен "джип"
  • #8
    анонимен ( преди 5 месеца )
    Дори 50к. цена на Дъстера ,ще е най- евтиния на пазара . Наистина цените на всички автомобили са неоправдано високи и непосилни за болшинството от домакинствата.
  • #7
    баш задръстеняк ( преди 5 месеца )
    яяя задръстера можел да се движи!!? уррааа - баш кола за мене
  • #6
    Xo ( преди 5 месеца )
    Ако цената остане разумна, ще избият рибата на пазара в Европа!
  • #5
    анонимен ( преди 5 месеца )
    за публикуваните коментарии дилърите си изкаряхя заплатите
  • #4
    Алекс ( преди 5 месеца )
    И новото поколение ще се продава отлично.ДАЧИЯ продължава успешното си развитие.
  • #3
    анонимен ( преди 5 месеца )
    супер изглежда. Ако е на приятна цена - защо не.
fallback
Последни