IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как да привлечеш внимание към Hummer - качи Rolls-Royce на покрива му

Известен инфлуенсър намери нов начин за трупане на популярнност (ВИДЕО)

Руският инфлуенсър в социалните медии Real Blogger Life публикува видео в YouTube, показващо как са закачили Rolls-Royce Ghost за покрива на Hummer H2 SUT и го карат наоколо, за да привлекат внимание. Това видео идва, след като друг руски инфлуенсър в социалните медии подкара Toyota LandCruiser с Mercedes-Maybach S-Class на покрива.


Rolls-Royce върху Hummer H2


Инфлуенсърът използва голям кран в задната част на камион, за да вдигне Ghost върху покрива на Hummer, който има самоделен дървен багажник на покрива. Виджат се ремъци с тресчотка, увити около колелата на Ghost и прикрепени към ролбарите на Hummer. Струва си да се отбележи, че Hummer H2 не е предназначен да има почти 2,5 тона кола, прикрепена към покрива, докато е неподвижен, камо ли, когато се движи.

В цялото видео инфлуенсърът може да бъде видян да седи в Rolls-Royce Ghost, докато се движи върху Hummer H2 при ниска скорост с включени аварийни светлини. Участниците в клипа дори закарват монтирания на покрива Rolls-Royce Ghost до бензиностанция, за да го заредят.



Очевидно няма интелигентна причина Rolls-Royce Ghost да бъде монтиран върху Hummer H2, освен за трупане на гледания в социалните медии, както и за да привлече вниманието на зяпачите.

0 от 500
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Друг Гост ( преди 5 месеца )
    До 1 - прав си, но вече преминават всякакви граници. Не разбирам кой любител на автомобили би харесал това
  • #1
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 5 месеца )
    хора без работа... никакви "инфлуенсъри" не са това. Плебса обаче, се връзва на глупсотите им, и само ходи и "харевса" простотиите им. Разбира се, колкото повече, толкова повече те печелат.. пирказката за балъците и тарикатите в действие.