IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Lexus показа всъдеход с променяща цвета си боя

Специалният LX 600 получава и огромен брой аксесоари за отдих сред природата

Японският производител Lexus ще представи на предстоящото изложение за потребителска електроника (SEMA) специален SUV - LX 600, който ще получи каросерията, променяща цвета си. В допълнение, новият продукт, който е създаден за любителите на каяка, ще разполага огромен брой аксесоари за отдих.


Lexus LX 600


Пълното име на автомобила е Lexus LX 600 Premium Lexus Associated Accessory Product (AAP). Каросерията на всъдехода е боядисана в аквамарин - външен цвят, който напомня как водата може да променя нюансите в зависимост от това как светлината попада на повърхността. Има също матово сива решетка и черни хромирани рамки на прозорците и тапицерия на бронята.

LX 600 е оборудван с 33-цолови гуми Toyo Open Country A/T и 18-цолови джанти. Тентата се плъзга от едната страна, докато върху теглича е монтирана лагерна кухня Yakima EXO OpenRange Deluxe, която разполага готварска котлон, хладилник и мивка.


Lexus LX 600


На SEMA ще бъде показан и Lexus GX 550, който ще се предлага с двуцветна комбинация от земно кафяво и черно. Той се движи на черни 18-цолови джанти и 33-цолови гуми Toyo Open Country A/T. Всъдеходът има дръжки за захващане, минаващи отстрани, и алуминиева предпазна плоча под пода.


Lexus GX 550


Багажникът на покрива се достига със стълба и побира няколко товарни кутии. Допълнителен панел на задния прозорец може да побере оборудване като контейнери за течност от два галона и лопата. Двигателят на модела не е променян - това е 3,4-литров V6 с двойно турбо, който развива 349 к.с.


0 от 500