fallback

Това ли е най-атрактивната Dacia Duster на света?

Ново тунинг-ателие излиза на сцената с доработки на румънския SUV

Така нареченият „тунинг“ или най-зрелищните доработки на серийни автомобили отдавна не са запазена територия за суперколи или ексклузивни преводни средства. Дори собствениците на практични и не много скъпи универсални автомобили или SUV-модели получават възможност да преработят своята кола спрямо вкусовете си.

За да отговори на мечтите и нуждите на тази клиентела, в Германия се роди нов проект, насочен към преработка на Dacia Duster и наречен Carpoint Edition. Той е създаден от CP Performance – нова ателие от малко градче в Северен Рейн-Вестфалия, което обещава, че благодарение на Carpoint Edition може да направи всякакви модификации на Duster – от леко ретуширане на външния вид до забележителни трансформации.

Dacia Duster Carpoint Edition принадлежи към тази последната категория, като е предназначена да популяризира германското ателие. Автомобилът получава ефектна жълто-черна опаковка с надпис „Carpoint Edition“, отпечатан отстрани. Екстравагантните графики са вдъхновени от света на митологичните чудовища, със зъби и нокти, простиращи се от предната решетка до дръжките на вратите, покрива, огледалата и третия страничен прозорец.

Carpoint Edition също добавя жълти детайли във вътрешността на фаровете, като оборудва тази специална Dacia с 20-цолови жълти лети джанти Ronal R62, оборудвани с гуми 255/35 ZR20. Клиренсът на броните е леко намален, към задните светлини да добавени черни рамки, а изпускателната система е получила двойни отвори.

Във вътрешността на Dacia Duster Carpoint Edition откриваме кожена тапицерия с контрастни жълти шевове и седалки с лого, както и различни жълти детайли на централната конзола и таблото. Цената обаче на всички промени не се съобщава, поне засега. Едва ли обаче тя ще е много сериозна, тъй като едно от основните оръжия на румънския SUV е именно неговата достъпност.

Още снимки на доработения Duster - вижте в галерията:

fallback
  • #5
    анонимен ( преди 1 година )
    Пълна простотия.
  • #4
    Ха ха ха! ( преди 1 година )
    Това на Шекерчо неуДачията! ))))))))
  • #3
    Китайска щайга ( преди 1 година )
    Когато излезе първият Дъстер имах възможноста да влезна в него в салона на Дачия на Резбарска, и вътре обстановката беше покъртителна за толкова много пари ми предложиха, обикновен волан с клаксон не кожен, седалки базови от плат който си личи че ще се износят след 100 хиляди, и забележете пориста пластмаса имитираща кожа, когато затворих вратата пластмасата изскърца и вратата издрънча, и вътре миришеше на китайска щайга, сега като го гледам това си е същото само с повече цвят.
  • #2
    анонимен ( преди 1 година )
    На свинче звънче
  • #1
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако не пипнат под капака, ще остане само със свежия вид
fallback
Последни