IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Suzuki показа какъв ще бъде новият Swift

Следващото поколение на малкия японец ще дебютира догодина

Следващото поколение на Suzuki Swift ще има дизайн, който представлява еволюционна стъпка на актуалната генерация. Автомобилът най-напред ще дебютира под формата на концепция в рамките на Японското изложение за мобилност, което ще се проведе от 26 октомври до 5 ноември 2023 г. Моделът  изглежда практически готов за производство и се очаква да бъде пуснат през 2024 г.


Suzuki Swift Concept


Линиите на каросерията изглеждат добре познати, но са осъвременени. Спортните пропорции се допълват от контрастен покрив. Докато през последните години дизайнерите на Suzuki бяха авантюристи с модели като ретро стилизираните Ignis, Jimny и Alto, изглежда се е наложило да бъдат по-сдържани при Swift. Очаква се новият Swift да използва модифицирана версия на текущата платформа „Heartect“, за да помогне за спазването на по-строгите стандарти за безопасност.

Suzuki казва, че концепцията идва стандартно с автономно аварийно спиране, адаптивни дълги светлини и система за наблюдение на водача. Засега не е ясно какви двигатели ще задвижват Swift. Най-вероятно ще има версия мек хибрид, а също и пълен хибрид.

0 от 500