IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Вижте как Audi RS6 вдига 313 км/ч на магистрала

Версията Nogaro от ABT си остава една от най-бързите в историята (ВИДЕО)

С ускорение 0 до 100 км/ч от 3,2 секунди, сегашното Audi RS6 Avant Performance е най-бързата версия на модела в цялата му история. Тя обаче не е най-мощната, въпреки че развива 621 к.с. и 850 к.с. Тази титла отива при версията RS6 Nogaro Edition от предишното поколение на комбито.


Audi RS6 Nogaro Edition


Представено през 2018 г.,Audi RS6 Nogaro Edition излезе в ограничен тираж от 150 бройки, които бяха модифицирани от ABT като част от сътрудничеството между германския производител на автомобили и тунинг-ателието. Неговата намеса позволи увеличение на мощността до 700 к.с. и 880 Нм, което е достатъчно за ускорение до 100 км/ч от място за 3,7 секунди. Максималната скорост е ограничена на 320 км/ч с допълнителния Dynamic Package Plus. Без него комбито може да вдигне 250 км/ч.

Видео от YouTube-канала AutoTopNL показва кат едно от 150-те RS6 Nogaro Edition се справя на аутобан в Германия, където няма ограничение на максималната скорост. В един момент комбито успява да развие 313 км/ч, което е по-малко от обявеното от Audi, но все пак е доста впечатляващо постижение за „семеен автомобил“ (така го определя неговият производител).



Няколко месеца след излизането на RS6 Nogaro Edition, ABT пусна още по-мощна версия на автомобила. При RS6+ Avant Performance Nogaro Edition мощността на V8 двигателя е увеличена до до 735 к.с. благодарение на нов блок за управление на двигателя, който непрекъснато регулира 25 параметъра.

Поставена е и нова изпускателна система от неръждаема стомана, като според официалната информация тази кола трябва да ускорява до 100 км/ч за около 3,2 секунди, колкото е нужно и на най-новото RS6 Avant Performance.

Видео: AutoTopNL


0 от 500