IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Индиана Джоунс и забравената автомобилна гробница

Английски изследовател откри над 30 класически коли в рухнала плевня (ВИДЕО)

Напоследък все по-често се появяват на бял свят изоставени автомобилни колекции, открити случайно в плевни и складове. Но едва ли има по-изоставена от тази, намерена от Стю от канала Imstokze във Великобритания. Видеото от откриването й бързо стана хит в социалните мрежи и натрупа над 140,000 гледания в YouTube.
       
     
 
     
        
Откритието на Стю е стара барака, чийто покрив е рухнал под напора на стихиите. Под развалините се крият 30 стари автомобила в състояние, което само български автотърговец би посмял да определи като "добро".
   
    
плевня, изоставени коли, находка
  
         
"Никога не съм бил на по-объркващо място в живота си - обяснява автомобилният Индиана Джоунс във видеото. - Вижте ме как се опитвам да пълзя в калта в търсене на изоставени автомобили. Освен това всички хамбари, където бяха колите, са рухнали".
    
    
плевня, изоставени коли, находка
     
           
Първата му находка е червен Ford Cortina, който е в ужасно състояние. Следващият екземпляр е доста по-ценен Jaguar Mark I, покрит със сухи листа. Някои от частите му са откраднати. Близо до него е класически Morris само на 21,000 км пробег, но пък изцяло покрит с плесен.
   
       
плевня, изоставени коли, находка
   
       
Тук е и най-старото MG, което Стю е виждал в живота си - със зловещ интериор, пълен с паяжини. Още не е ясно каква ще е съдбата на откритата колекция и дали поне някои от представителите й ще стигне до търг и реставрация.
 
 

 

 

0 от 500