IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Дейвид Бекъм представи два специални цвята за Maserati MC20 и Grecale

Те са част от нова програма за персонализация от компанията на бившия футболист

Предлаганата от Maserati програма за персонализиране на автомобилите се разширява с два нови цвята, проектирани от Дейвид Бекъм. Те са част от първата колекция Fuoriserie Essentials на компанията на бившия футболист, която си сътрудничи с производителя на спортни и луксозни коли.


Maserati Fuoriserie DB Essentials


Колекцията Fuoriserie DB Essentials вече е достъпна за суперколата MC20 и кросоувъра Grecale. Цветовете „Night Interaction“ (синьо) и „Verde Royale“ (зелено), са вдъхновени от ретро портфолиото на Maserati. Купето Ghibli от 1967 г., например, вдъхновява синьото на екстериора, което Бекъм съчета с кафява кожа в интериора.

Рядкото Maserati Quattroporte Royale от 1986 г., на свой ред, вдъхновява зеленото. Автомобилният производител ще направи само 51 бройки този цвят, който също се съчетава с кожена тапицерия отвътре. Автомобилите със специални цветове получават метална табела, която отбелязва сътрудничеството с компанията на Бекъм. Тя се намира между предните седалки на централната конзола на Grecale и между облегалките за глава на MC20.


Maserati Fuoriserie DB Essentials


В Maserati смятат да разширят програмите си за персонализация, тъй като те стават все по-популярни. Клиентите на марки като Ferrari, Mercedes-Benz, Lamborghini и други придават все по-голяма значение на персонализирането на техните автомобили, като те включват по-широка цветова палитра, уникален избор на тапицерия и специална облицовка за тези, които желаят да платят допълнително, за да индивидуализират превозните си средства. Съответно, производителите не искат да пропуснат тази възможност за печалба.


Maserati Fuoriserie DB Essentials


Миналата година Maserati стартира нова глобална концепция, която включва програмата Fuoriserie. Клиентите могат да персонализират своите превозни средства при посещение на търговеца, като изберат външна боя, вътрешни шевове, джанти и др.

И ако програмата Fuoriserie DB Essentials е достъпна само за моделите MC20 и Grecale, то по-широката Fuoriserie е е налична и за останалата гама, която нараства. Твърди се, че Maserati ще пусне Quattroporte EV през следващата година, а има слухове, че следващото поколение Levante идва скоро. И двете ще са готови за персонализиране по програмата Fuoriserie.


Още снимки на автомобилите в новите цветове - вижте в галерията:


0 от 500