IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шестте най-добри "евтини" SUV според Consumer Reports

Вижте и какви са разликите в цената на тези модели в САЩ и в България

Какъв автомобил да изберете? Съществуват безброй класации, опитващи се да помогнат с отговора на този въпрос, и всяка от тях си има своите недостатъци. Особено когато става дума за нови коли, за които няма натрупани данни за поведение, издръжливост и качества. Все пак ранглистите на Consumer Reports претендират да почиват върху методични и продължителни тестове в собствената изпитателна база на американското издание. Ето какво казва CR за най-добрите SUV модели с цена под 30,000 долара (около 55,000 лева), които са на пазара в момента. Само две уговорки: първо, цените се отнасят до американския пазар, а на европейския често са отчетливо по-високи заради стандартите за екология и безопасност; и второ, тази класация, както и всички останали от този род, трябва да се разглежда с известна доза здравословен скептицизъм.
    
         
Шестте най-добри SUV под 30,000 долара (ГАЛЕРИЯ):


   
    

 

 

0 от 500
  • #12
    12 rate up comment 4 rate down comment
    Хахаха ( преди 10 месеца )
    И баси цените дето са изпляскали в ЕС. Просто не е за вярване. За същите пари в САЩ си купуваш Toyota Tacoma.
  • #11
    4 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    В Бг личният данък доход е 10%. В САЩ колко е?
  • #10
    5 rate up comment 2 rate down comment
    До 6 ( преди 10 месеца )
    "данък продажба в общия случай е поне 3 пъти по-нисък. Само че тези пари си ги взимат по друг начин, с други данъци."С какви данъци или просто предполагаш?
  • #9
    2 rate up comment 3 rate down comment
    Ггг ( преди 10 месеца )
    Мазда сх30 си е супер готина за каране
  • #8
    6 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    тойота крос не е 23К а 28к + такси за транспорт и т,н, така , че идва сигурно около 30 плюс ддсто на съответния щат. Осбвен това е с 2л двигател води се събкомпакт и не е съпоставима с Форестър и Рог, които са в по висок клас.
  • #7
    5 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Тези коли тук идват на двойни цени, освен това на средностатистическия човек който кара предимно в града такава кола не му трябва.
  • #6
    5 rate up comment 12 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Разликата в цените е само привидна. В Америка се плаща по-малко като индикативна стойност, но това е, защото няма ДДС, а данък продажба в общия случай е поне 3 пъти по-нисък. Само че тези пари си ги взимат по друг начин, с други данъци. Но както в Америка, така и в Европа, нито една от тези коли не си струва парите. Имат твърде много недостатъци.
  • #5
    12 rate up comment 19 rate down comment
    expert ( преди 10 месеца )
    75 бона за субару, как пък не! Толкова посредствена и евтино направена кола няма! Пълен смях е!
  • #4
    18 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Извън всякакво съмнение политиката на ЕС в последните години беше във вреда на европейската икономика и от огромна полза за китайската. За което трябва да се търси отговорност
  • #3
    22 rate up comment 8 rate down comment
    до 2 ( преди 10 месеца )
    Ако беше прочел статията, щеше да видиш, че всички имат такава разлика. И цените в САЩ не са преди данъци, а само без данък продажба, който варира според щата, но най-високият е 7%, а най-ниският - нула. И е крайно време да схванете, че не сме някакви крепостни селяни на Брюксел, а пълноправни членове, и като не ни харесва какво правят там назначените по третия начин чиновници като Урси, имаме право да възразяваме и да се борим за своя интерес