fallback

Ултраикономична версия за новата Honda Accord

Въпреки солидната мощност от 207 коня, разходът е под пет на сто

Гамата Honda Accord 2023 беше допълнена от интересна плънин-хибридна модификация. PHEV седанът ще бъде пуснат в продажба през лятото. Това съобщава сайтът Autohome. Въпросната версия на Honda Accord PHEV дебютира в Китай, тъй като в тази страна седанът се произвежда успоредно със производството му в САЩ. Световната премиера на икономичния хибрид се състоя едновременно с представянето на 11-то поколение Accord за китайския пазар.                         Хибридният силов тракт на новия Accord е познат от Honda CR-V 2023. Бензиновият 2.0-литров четирицилиндров двигател и електрическият мотор развиват общо мощност от 207 к.с. и 335 Нм. Според фабрични данни, седанът Honda Accord PHEV харчи 4.88 л/100 км в комбиниран цикъл, а голямата батерия от 17.7 kWh ви позволява да изминете 82 километра само в електрически режим.                       Визуално новият хибрид Honda Accord не се различава от другите версии на модела. Салонът е декориран с алкантара, монтиран е и нов климатроник и е променен дизайнът на виртуалното арматурно табло.                    Цената на Honda Accord PHEV в Китай започва от 225 800 юана ($32 200). Единствените разлики са, че стандартната конфигурация на плъгин хибрида е допълнена с 12.3-инчов сензорен екран и аудиосистема Bose.       

        

 

fallback
  • #9
    Добърден ( преди 10 месеца )
    Така е. Вече всички нови модели първо в Китай. Там имат пари да пазаруват.
  • #8
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Няма човек който вади над 60к за нова кола и да се интересува от разхода, да когато купувах кола за 30к сметките ми не излизаха да дам още 10 за хибрида. Това което се интересуваме при такава цена е на първо място колко се обезценява и на второ комфорт и спорт които понякога са несъвместими.
  • #7
    Чук ( преди 10 месеца )
    Глеам трети номер с ГоУфа много ги разбира нещата хи хи
  • #6
    Хих да 4 ( преди 10 месеца )
    Ти юи ще учиш бай Соичиро как се правят коли бе смехурко
  • #5
    Жг мъц ( преди 10 месеца )
    ПлъНин хибридите юноУ мЪ кефят...ха ха ха
  • #4
    До 2 ( преди 10 месеца )
    Неправилно си се изразил. Трябва да кажеш че японците бяха прави че хибридите и водородът са бъдещето. Бяха е ключовата дума. Вече не са. Изтърваха влака. Електрификацията е в ход и това ще е бавен, труден, но за сметка на това не обратим процес.
  • #3
    До 2 ( преди 10 месеца )
    Ама разбира се за това ли Хонда се срива в Китай тази година?
  • #2
    Мхм ( преди 10 месеца )
    Японците се оказаха напълно прави че бъдещето е в Хибридите а не в ел тротинетките
  • #1
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Чак пък "ултра", по-скоро норма за днешните хибридни седани е 5 на 100
fallback
Последни