IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шофьор съсипа нова Tesla само 3 часа след покупката

Катастрофата е при опит да избегне челен удар от безумно шофиране в насрещното движение (ВИДЕО)

Шокиращи кадри от камерата на Tesla бяха разпространени в социалните мрежи, на които се вижда поредното безумно шофиране в насрещното движение, причинило съсипването на чисто нов автомобил.

 

Tesla катастрофа-1

 

Както показва видео в YouTube канала Wham Baam Teslacam, собственик на Tesla, който е жертва в инцидента, е взел своя Model S в девет и половина сутринта в американския щат Пенсилвания и се отправя към дома си в Луизиана.

Три часа след покупката на електромобила той имал лошия късмет да срещне автомобил, движещ се насреща. Автомобилът пред новата синя Tesla успява да избегне катастрофата, но водачът на Model S – Джеръмейн, при опита да избяга от челен удар блъска своята кола в мантинелата, а после е пометен и от друг автомобил. През цялото време камерата на Tesla снима.

 

Tesla катастрофа-2

 

Кошмарът, за късмет на водача, приключва с наистина огромните щети по колата, която е тотал щета. Но той самият не е сериозно пострадал, както се съобщава, след като всички въздушни възглавници на Model S се отварят.

Според Wham Baam Teslacam пострадалият шофьор уточнява подробностите около инцидента със застрахователната компания, но също така иска да има отново Model S. Във видеото има и още различни други случки, снимани от камери на автомобили.


0 от 500