IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Полицаи глобиха нагъл шофьор, който ял супа с 80 км/ч

Това е най-фрапиращото от общо над 100 установени нарушения на пътя (ВИДЕО)

Британската полиция проведе акция, насочена към идентифициране на шофьори, които говорят по телефона по време на шофиране. Представете си изненадата им, когато видяха водач да държи купа със супа в едната си ръка и лъжица в другата, докато автомобилът му се движи, съобщава DailyMail.


глоба


Любопитното е, че в правилата за движение по пътищата в Обединеното кралство няма пряка забрана за хранене по време на шофиране, но изрично е посочено, че „шофьорът задължително трябва да управлява автомобила с двете ръце на волана“.

Патрулирайки по пътищата на окръг Уорикшър, разположен в централната част на страната, полицията само за пет дни разкри най-малко сто различни вида нарушения. Най-скандалното от тях беше именно на човек, които яде, докато шофира. Служителите на реда установили, че той е подпрял кормилото с коляно, а ръцете му са заети с купа и лъжица.



По време на нарушението автомобилът се движи със скорост 80 км/ч. Нарушителят е спрян веднага от полицейски патрул, като му е написан фиш за непредпазливо шофиране.


0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    10grad.bg ( преди 1 година )
    Да спомена и българските таксиметрови шофьори, които освен цигара, кафе, разговор по телефона, вземаха поръчка по радиостанциите. :)
  • #4
    3 rate up comment 0 rate down comment
    abc ( преди 1 година )
    Тази случка ми припомни.... Преди години, карам си аз и минавам покрай една кола и вътре шофьора ядеше кисело мляко от кофичка, но си беше взел метална лъжица и културно си го ядеше с нея и така си кара из града : )Виждал съм и жена шофьорка с плетка. На светофарите докато чакаме червеното и тя си взема плетката и си плете там нещо си. : )
  • #3
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не се гордея със себе си, но веднъж жена ми се подиграваше че съм мултифункционален, защото ми издиктува нещо за покупка и казах че ще си го запиша в бележника докато шофирам, а аз я изненадах че в момента дори се храня. Е вярно беше някаква закуска, която трябваше да захапя докато пиша, а не беше супа, но все пак говорех по телефона, храних се и пишех едновременно. Точно тогава си помислих, че съм за спиране, но по време на мобифоните май нямаше забрана все още. Вече не правя така!
  • #2
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Българина ( преди 1 година )
    Липсва само и кенчето с бира на стойката за чашки :)
  • #1
    15 rate up comment 0 rate down comment
    Аматьор ( преди 1 година )
    Този е аматьор, британските куки не са виждали български търговски представител с Дачия Докер, как набива тройка кебапчета с гарнитура, пие айрян, в най-добрия случай и си пали цигарка....