IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нова визия за най-продавания кросоувър на Peugeot

Обновеният компактен модел 2008 вече се тества по пътищата

Субкомпактният кросоувър Peugeot 2008 съвсем скоро ще се появи в дилърската врежа на марката с освежен външен вид. Фейслифт автомобили вече се движат по цивилната пътна мрежа за финални тестове.


Peugeot 2008


Любопитното от шпионските снимки, които ви показваме е, че камуфлажът покрива само задната част на автомобила. През него се виждат новите задни светлини. Тъй като маскиращото фолио е и на бронята, вероятно и тя ще бъде актуализирана. Виждат се и интересни двойни накрайници на изпускателната система. Твърди се, че обновеното Peugeot 2008 ще получи и нов хибриден силов тракт. Той ще се базира на изцяло ново поколение бензинов двигател PureTech с мощност 100 и 136 к.с.

Двигателите с вътрешно горене ще работят съвместно шестстепенна автоматична трансмисия, като въртящият момент ще се предава само на предните колела. Двигателят ще бъде допълнен с 21-киловатов електрически мотор. Според французите това решение ще намали разхода на гориво с цели 15%.


Peugeot 2008


Обновената версия на Peugeot 2008 се очаква да бъде представена съвсем скоро - през следващите месеци, а кросоувърът ще излезе на пазара през втората половина на годината. Цената все още не е ясна, като от марката заявяват, че  ще бъде обявена малко преди началото на продажбите.


0 от 500