IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-бързо обезценяващи се хибрида

Напълно очаквано в челото са модели на луксозни марки

Високите цени на горивата направиха хибридните автомобили по-привлекателни от всякога, но все още има някои модели, които губят огромна част от стойността си за три години. Амортизацията е нещо, за което повечето купувачи на нови автомобили не искат да мислят, но си струва да го направят, защото това често е най-големият разход за експлоатация на автомобил.


хибриди цена


Това важи още повече, когато някои планира ниски ежедневни разходи чрез закупуване на икономичен хибриден автомобил. В случая всяка грешка при избора води до сериозни последствия, защото купувачът може да попадне на модел, чиято стойност спада с повече от половината за 3 години.

По тази причина изданието WhatCar? състави списък от модели, които губят най-много от стойността си през първите 36 месеца притежание от собственика. Пробегът на всички тези хибридни модели е около 58 000 км. Посочени цени са за пазара във Великобритания и съответно са в британски лири.

10-те най-бързо обезценяващи се хибрида (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    1 rate up comment 0 rate down comment
    anonimen до №2 ( преди 1 година )
    Виж употребяваните коли в сайта на БМВ Германия чак за 26к евро (23к паунда) няма но за 30к евро има че и с Премиум селекшън гаранция. Ако имаш парите в брой трабва да си луд да купуваш кола от тука.
  • #5
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Аб ( преди 1 година )
    Цените са в Лири ,значи става въпрос за десни дирекции .
  • #4
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Пиш ( преди 1 година )
    Глупости писани от БМВ фенче с малко пиш.....
  • #3
    15 rate up comment 2 rate down comment
    хибрид ( преди 1 година )
    Началото на 2021 купих нов японски хибрид, който към днешна дата се продава втора ръка с 2500 лв по-скъпо от първоначалната му цена като нов. Това важи предполагам и за всички останали автомобили. В днешното състояние на автомобилния пазар нищо не може да се предвиди с точност, особено кое колко се обезценява.
  • #2
    4 rate up comment 2 rate down comment
    1325 ( преди 1 година )
    Къде може да купим тригодишни БМВ 530 Е за 23000
  • #1
    19 rate up comment 0 rate down comment
    ъъъ ( преди 1 година )
    Амортизация и загуба на стойност не е едно и също.