fallback

Вижте как Mazda6 лесно става BMW

Решетката на баварците стои доста добре на японското комби

Виждали сме модели от други автомобилни производители, носещи емблеми на BMW и дори Skoda Octavia, опитваща се да мина за BMW с помощта на тиксо, но тази Mazda6 издига нещата на друго ниво благодарение на новата си решетка.

Снимка на автомобила се появи в Reddit, като в някои коментари се казва, че той изглежда по-добре от някои от моделите на баварския производител. В случая това е феслифт на третото поколение на Mazda6, който се произвеждаше през периода 2015-2018 г. А единствената модификация по комбито e добавянето на черна решетка на BMW, вероятно произхождаща от 3-Series.

Бъбрековидната решетка покрива по-голямата част от решетката на Mazda, въпреки че част от последната все още се вижда над регистрационния номер, което издава, че това е работа „направи си сам“. Добавената част дори съвпада с фаровете на Mazda6 и при малко повече старание от неизвестния майстор емблемата на BMW щеше да изглежда още по-убедително.

Не е ясно, дали добавената решетка няма ефект върху охлаждането на двигателя на Mazda. Потребителите на Reddit обаче подхождат много креативно с предложения за наименование на модела, казвайки, че може да се казва BMW M6 (M за Mazda) или Mazda6 Touring.

Единственото, което е ясно в случая е, че собственикът е или голям фен на баварската компания, или просто поредният притежател Mazda със странно чувство за хумор, който е имал достъп до резервни части за BMW. Може би шофьорът на японското комби е искал да покаже приликите и възможностите за различни марки на някои стилни характеристики в съвременните превозни средства.

fallback
  • #8
    Аз ( преди 1 година )
    Мазда си е 100 пъти по добре от тез издухани Баварски рендета.
  • #7
    Bmw 3 ( преди 1 година )
    Абе направо е станал супер баварец.спрямо някои модели
  • #6
    анонимен ( преди 1 година )
    Ще им се да бъдат БМВ
  • #5
    анонимен ( преди 1 година )
    Мазда винаги е била евтин фалшификат...само че не на БМВ, а на Пежо или Фиат.
  • #4
    Скъсани боксерки ( преди 1 година )
    Решетките им бяха бъбрековидни преди 30 години. Сега са ръбати калорифери...
  • #3
    анонимен ( преди 1 година )
    Изглежда супер
  • #2
    анонимен ( преди 1 година )
    Адибас..., какво да кажа повече
  • #1
    анонимен ( преди 1 година )
    Всъщност изглежда доста добре
fallback
Последни