fallback

Какво става, когато не можеш да овладееш мощта на Lamborghini?

За броени дни неадекватни шофьори разбиха два суперавтомобила (ВИДЕО)

Покупката на суперавтомобил Lamborghini изглежда за някои хора е по-лесно от това да се управлява такъв мощен суперавтомобил, става ясно от поредното видео, разпространено в социалните мрежи.

 

 

Клипът е публикуван на страницата на HK (Hong Kong) Cam във Facebook и е заснет от следващия италианската кола автомобил. Както се вижда шофьорът на Lamborghini Huracan Performante, което е с мощност 640 к.с., на два пъти „настъпва мотиката“.

Първо той ускорява при изпреварване, допуска занасяне и се удря в бордюра, но продължава. След това вместо да намали скоростта и „укроти“ машината, следва ново ускорение и този път „понесе“ със себе си ван в стената.

За късмет няма пострадали хора, но за колите не е така. Очевидно обаче харчовете за синьото Lamborghini не могат за се сравняват с тези на микробуса.

Преди броени дни – точно на 30 декември в социалните мрежи се появиха снимки и от друг инцидент с Lamborghini Huracan. Този път е в Швейцария, където неадекватен в буквалния смисъл 32-годишен швейцарец е наел суперавтомобила и е пътувал от Цюрих до Берн заедно с още един човек.

 

 

Близо до град Зур шофьорът губи контрол и излиза от пътя. При пристигането на полицията от кантона Ааргау е установено, че водачът е бил солидно пиян. След инцидента шофьорската му книжка е отнета, щетите по суперавтомобила за сериозни, но возещите се в него не са пострадали.

 

 

fallback
  • #4
    анонимен ( преди 1 година )
    На части
  • #3
    Sepulturov ( преди 1 година )
    Града се произнася *** ,а се пише Chur! По надолу е Домат а по нагоре Цицерс. И е пълно с такива глокакани 650коняови.
  • #2
    анонимен ( преди 1 година )
    .. Точно така а се пише Chur!
  • #1
    Радев ( преди 1 година )
    Градът в Швейцария се произнася ***.
fallback
Последни