fallback

Петте най-значими технологични пробива на 2022 година

Тези системи показват как ще изглежда бъдещето на съвременните шофьори

За много хора приключващата 2022 г. беше година на преход. Повече или по-малко се върна животът от преди 2020 г., но борбата със справяне с новите глобални проблеми, които се появиха в последно време, продължава. Недостигът на чипове, например, в крайна сметка се задълбочи още повече заради случващото в в Европа, като това той беше придружен от увеличаваща се цена на материалите и главоломно нарастващата инфлация.

Производителите на автомобили по целия свят се опитват да работят както обикновено. Така че в допълнение към новите модели, които се появиха на бял свят тази година, те излязоха с нови технологии, идеи и концепции, които ни позволиха да видим как може да изглежда бъдещето за съвременния шофьор. Представяме ви най-важните от тях.

Петте най-значими технологични пробива на 2022 година (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #6
    анонимен ( преди 1 година )
    БМВ по-скоро трябва да си оправят 4 цилиндровите двигатели, вместо да измислят ел. боя..
  • #5
    Ънчо ( преди 1 година )
    Големи пробиви, няма що.... Нищо смислено не прочетох в тази статия. Вместо да направят колите по-надеждни и енергийно ефективни, те залитат по някакви ненужни футуристични глупости, които ще бъдат използвани само от крайно издухани, ваксинирани, безполови същества.
  • #4
    младен ( преди 1 година )
    Боже, божеее...прибери си версиите.
  • #3
    анонимен ( преди 1 година )
    Нищо съществено...
  • #2
    анонимен ( преди 1 година )
    Няма нищо ново, специално ходих да гледам новите модели от моята 4 годишна кола, ами "новите" нямат нищо в повече освен почти двойната цена.
  • #1
    анонимен ( преди 1 година )
    Най сетне шофьорите няма да могат да трепят безащитни същества
fallback
Последни