IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автопилотът на Tesla вече е достъпен за всички

За да ползва услугата, собственикът трябва да е в Северна Америка

Това е своеобразен празник за всички собственици на електрически превозни средства Tesla - производителят най-накрая направи своята система за автопилот (пълно самоуправление) достъпна за всички. Но има една уговорка - собственикът на електрическата кола трябва да е в Северна Америка.


Tesla автопилот


Ръководителят на компанията Илон Мъск каза, че FSD (Full Self-Driving) ще бъде достъпен за всеки, който направи заявка от екрана на автомобила. В същото време медиите зад Океана отбелязват, че разгръщането на системата за автопилот е станало точно в момента, когато Министерството на правосъдието на САЩ отправи претенции към Tesla относно нейните „лъжливи“ изявления по темата за FSD.

Ще припомним, че по-ранен достъп до автопилота имаха само потребители, попадащи под редица критерии: оценката за безопасност трябваше да бъде най-малко 80 точки и да се движат на автопилот най-малко сто мили.


0 от 500