fallback

Вижте трейлъра на „Lamborghini: The Man Behind The Legend“

Франк Грило ще играе Феручо Ламборгини, а Гейбриъл Бърн – врага му Енцо Ферари (ВИДЕО)

Един от най-очакваните филми за феновете на автомобилите е „Lamborghini: The Man Behind The Legend“ („Ламборгини: Мъжът зад легендата“), като най-после излезе и неговият официален трейлър. Той дава добър поглед върху филма, който разказва за живота на Феручо Ламборгини - основател на италианския производител на суперколи.

Продукцията включва имена като носителката на „Оскар“ Мира Сорвино и Боби Мореско, което е сценарист на „Катастрофа“. Ролята на главния герой Феручо Ламборгини ще бъде изиграна от Франк Грило, станал известен с ролите си в поредицата на „Марвел“ - „Капитан Америка“. Неговият голям враг и конкурент в бизнеса – Енцо Ферари, ще бъде изигран от друга знаменитост – Гейбриъл Бърн, познат на публиката от „Обичайните заподозрени“ и „Краят на дните“.

Филмът се фокусира до голяма степен върху Феручо Ламборгини и това, което довежда до решението му да основе свой собствен бизнес със спортни автомобили. Въз основа на автомобилите, представени в трейлъра, филмът ще проследи живота на Lamborghini поне до 70-те години, когато Countach се появява на пътя. Освен това трейлърът включва класически машини като Lamborghini Miura, 350 GT, няколко Ferrari-та, Porsche 356 и много други.

„Много съм горд да продуцирам филм за емблематичен човек, който имаше толкова дълбоко влияние по целия свят и остави наследство, което живее в толкова силен дух. Феручо Ламборгини беше бизнесмен пионер, който донесе чест на Италия и помогна за повишаване на осведомеността в световен мащаб“, коментира продуцентът Андреа Йерволино.

За придаване на по-голяма автентичност като консултант в продукцията е привлечен сина на Феручо – Тонино Ламборгини. Самият филм трябва да дебютира на големия екран на 18 ноември.

fallback
  • #4
    Смех ( преди 1 година )
    Бе щом филми попнаха да правят за фалиращата фирмичка Ламбо значи са обрали селският класет с гамнарката
  • #3
    анонимен ( преди 1 година )
    уруса обра каймака с продажби а за ферари остана утайката за да направят втора цедка за елита който ще си носи стълба за да излезе от жипката за да покаже класа над простолюдието стъпвайки на червения килим о времена о нрави като гледам скоро по светски партита с някой минен самосвал ще се придвижват богопомазяните
  • #2
    Франсе ( преди 1 година )
    Немски фойерверги за да спасят марката след ксто Пюросангйе им смачка фасона нс Урсуспията.Феручио е умрял 1993-та като е продал компанията още 84-та и няма нишо общо повече с нея след товя е правил вино.Да се използва името му днес е смешно и жалко
  • #1
    //// ( преди 1 година )
    И двете марки правят страхотни автомобили, но Ламборгини за мен приключиха с купуването им от Ауди!
fallback
Последни