IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето какво се очаква да открием по време на еМаг черен петък тази 2022 г. за вашия автомобил

Вижте какво трябва да направите, за да не пропуснете големите отстъпки

Защо eMAG спечели толкова голямо внимание и интерес, превръщайки се без съмнение в един от най-големите и търсени онлайн магазини, които непрекъснато се разрастват? Просто! Защото той винаги е знаел какво търсят хората (а ако не е знаел, е прогнозирал) и ни е предложил това, което искаме най-много: най-големият онлайн магазин в България, където можете да намерите всичко от което може да имаме нужда, включително гуми, автомобилни аксесоари и дори части за тях. Не напразно техният лозунг е "най-разнообразна гама от продукти".


Черен петък
 

Не е изненадващо да видите колко очаквана е лудостта на разпродажбите в Черния петък всяка година, точно както не е изненада колко дългоочаквани са разпродажбите на еМаг Черен петък. 

Как да не пропуснете най-очакваните отстъпки за eMAG Black Friday?

Вземете своя eMAG акаунт преди Черния петък

Ако все още не сте създали акаунт в eMAG, тогава се уверете, че ще направите преди самия Черен петък да е започнал, а ако вече го имате, уверете се, че сте влезли в него, защото по време на Черен петък всяка загубена секунда може да означава изчерпан любим продукт!

Добавете любимите си продукти към списъка си с любими

Едно от най-добрите опции за eMAG е, че ви позволява да запазите любимите си продукти в списъка си дори след като напуснете сайта. Така можете да сте сигурни, че вашите продукти не са загубени и ще продължите да ги намирате там дори след месеци, само ако останете влезли в акаунта си, разбира се.

Създайте своя eMAG Genius акаунт

Както казахме по-горе, eMAG познава много добре потенциалните си клиенти, затова полага постоянни усилия да им предложи това, което търсят. Ето как се появи акаунтът Genius, който ни приветства с 2 страхотни предимства, които гарантирано ще зарадват всички:

1. Безплатна неограничена доставка

2. Доставка на следващия ден за стотици хиляди продукти

Първо имате възможност да го пробвате безплатно, за да видите дали ви харесва. Готино, нали?

Защо да изберете eMAG de Black Friday?

Първо, защото тук ще намерите всичко, вече няма да губите време в десетки други сайтове в търсене на страхотни продукти, второ, защото eMAG ни предлага много други допълнителни предимства:

Добри цени

Отваряне на пратката при доставка

Разсрочено плащане

Лесно и бързо връщане

Продуктите от категория Мода, продавани от eMAG, могат да бъдат върнати безплатно

Така че независимо дали искате лаптоп, телевизор, артикул за лична хигиена, автомобилен продукт, спортен артикул, продукти за дома и градината, храна за домашни любимци или бебешки дрехи, ще намерите всичко тук, а желаните продукти могат да бъдат доставени до вас още на следващия ден, без да се налага да чакате или да ходите до магазина, ако имате спешна нужда от продукт.

Така че, нашият съвет е да разгледате брошурата на eMAG Черен петък и гарантирано ще останете мега изненадани от намаленията, които ще откриете.