IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Новият Brabus 600 показа приказен интериор

Лимузината изглежда като типичен типичен Mercedes-Maybach S 580, докато не погледнете вътре

Тунинг-ателието Brabus представи най-новия си проект, който надгражда лимузината Mercedes-Maybach S 580. Наречен Brabus 600, той включва подобрения както отвън и под капака, така и салона, където те определено са повече на брой и са по-ясно забележими.


Brabus 600


Започвайки с екстериора, той има няколко открити карбонови елемента, като преден спойлер и други вложки, както и заден дифузьор. Нови лога украсяват различни панели, а за джантите тунерът е избрал 22-цолов комплект, наречен Brabus Monoblock M Platinum Edition. Той е завършен в цвят Shadow Grey, за да работи с черния външен вид на колата. Регулирането на височината на возене с до 20 мм се дъжи на новото окачване.

Преминавайки към интериора, доминиращият цвят на Brabus 600 е тюркоазено или тюркоазено синьо, както компанията го нарича. Кожата в гореспоменатия нюанс покрива почти всяка докосната част от кабината и е комбинирана с черни кантове и обичайните лога на Brabus.


Brabus 600


Както можете да предположите, известното германско тунинг-ателио разполага с много повече опции за цвят и тапицерия, когато става въпрос за Mercedes-Maybach S-Class.


Още снимки на лимузината - вижте в галерията:


Този автомобил няма да счупи рекорди за скорост, но благодарение на промените в настройките на двигателя, Доработеният Mercedes-Maybach S 580 ускорява от 0 до 100 км/ч само за 4,5 секунди, като максимална скорост все още е ограничена до 250 км/ч. Моторът – 4,0-литров V8 с две турбини, е с увеличена мощност - от 503 к.с и 700 Нм на 600 к.с. и 800 Нм.


0 от 500
  • #4
    2 rate up comment 4 rate down comment
    Largo ( преди 1 година )
    Мерцедес *** както винаги същия *** бъкан с електроника и зимата на сняг пълен батал никаква устойчивост по сравнение с шведските машини .*** за комплексари да си избиват комплексите
  • #3
    7 rate up comment 11 rate down comment
    Класика ( преди 1 година )
    Ха ха ха! Хвана ме клаустрофобия!!??? Приказен ужас!!! Тясно,претрупано,тревожно и " либерално ляво" ?!!??????.. едно време колите бяха широки с голямо панорамни прозорци,красиви табла и широчина за душата! Това е капсула,това е позор,това е капан за стадото! Как може бе хора да изтъпеете и подивеете така ,че да приемате обор или затвор за екстериор!!!!????..амин.
  • #2
    9 rate up comment 7 rate down comment
    Propov ( преди 1 година )
    Уауу вътре е супер релаксиращ този цвят. Създава супер мека и лека атмосвера, направо ухае на свежест. Нестандартно и на пръв поглед откачено , но просто си представям как потъвам вътре и пълен релакс , примерно след натоварен ден или дълъг полет. Много са рискували но се е получило уникално.
  • #1
    17 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Все едно шофьора е изплискал кофа боя докато я карал на задната седалка. Сигания до шия, но все едно. Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало задниkа.