IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Brabus направи един луд пикап

Цената на P 900 Rocket Edition One of Ten започва от 650 000 евро

Тунинг студиото Brabus продължава да пуска нови проекти, базирани на последното поколение на Mercedes-Benz G-Klasse. Базиран на фабрично наточения всъдеход Mercedes-AMG G 63, специалистите от Ботроп първо превръщат "джипката" в пикапа Brabus 900 XLP One of Ten, а сега на тази база създават една луда версия - Brabus P 900 Rocket Edition One of Ten. Резултатът е трансформацията на стандартен офроуд автомобил в екстремна офроуд версия.


Brabus P 900 Rocket Edition One of Ten


За да се случи това работният обем на 4.0-литровия V8 мотор е увеличен до 4.5 литра, а по-ефективните турбини, новите ковани бутала и модифицирания колянов вал, комбинирани с препрограмиран електронен блок за управление на двигателя, правят възможно увеличаването на мощността на двигателя до 900 конски сили, а максималният въртящ момент до 1 250 Нм.

Въпреки това, за да защити деветстепенната автоматична скоростна кутия, електронният ограничител на пиковия момент е настроен на 1 050 Нм. Новият пикап е в състояние да ускори от място до 100 километра в час за 3.7 секунди, а максималната скорост на пикапа, който е с тегло 2 720 килограма, е електронно ограничена на 280 километра в час.


Brabus P 900 Rocket Edition One of Ten


Тази динамика се посреща от окачването Brabus RideControl с 45 мм регулиране на височината и 24-цоловите джанти Brabus Monoblock Z Platinum Edition Aero-Disc, "обути" с нископрофилни гуми. Пикапът има и интересен аеродинамичен бодикит, разширяващ тялото с 10 сантиметра, който е изработен от въглеродни влакна. Автомобилът е оборудван с нов капак, раздути калници, брони, дифузьор, задно крило и други елементи.

Автомобилът е боядисан в тъмно сиво, разредено с червени акценти. Интериорът е тапициран с черна кожа и алкантара, които се допълват от червени елементи и декоративни панели от въглеродни влакна. Както подсказва името, ще бъдат произведени само десет Brabus P 900 Rocket Edition One of Ten, като цената на всеки един започва от 650 000 евро.


Още снимки на този луд пикап - вижте в галерията:

0 от 500
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Много абсурдна машина, което я прави яка, но все пак е абсурдна и откровенно глупава. Явно е за хора, който искат точно това да покажат - като си богат, може и да си глупав. Като си безобразно богат, глупоста вече е добродетел и трябва да се показва. Абсолютна гавра с цел угаждане на шепа богати *** е да направиш от Г клас уличен спортист. Все едно да пратиш Арнолд да играе лека атлетика. Тъпо е и то очевидно.
  • #1
    2 rate up comment 2 rate down comment
    elin ( преди 1 година )
    Само му липсват крила по добре е да хвърчи вместо да се движи