IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Maserati пуска 10-годишна гаранция на двигатели и трансмисии

Компанията иска да разбие стереотипа за ненадеждността на италианските автомобили

Италианският производител Maserati пуска нова 10-годишна гаранция за своите двигатели и трансмисии. Програмата се нарича Extra10, като удължава живота на основните компоненти на задвижването, включително двигателя и трансмисията, Тя ще се предлага в допълнение към съществуващата гаранционна програма на Maserati, която е валидна за 4 или 5 години.


Maserati


От компанията излязоха с изявление, че тази услуга позволява на Maserati да предостави на всички свои клиенти „иновативно предложение с добавена стойност по отношение на несравнима гъвкавост в света на автомобилите“. Целта е да се гарантира на клиентите на марката пълно спокойствие, съчетано с максимална производителност и удоволствие от шофирането, характерни за всеки автомобил.

Гаранционната програма Extra10 включва редица допълнителни услуги, включително доставка и връщане до сервизния център и наличие на резервно превозно средство. Предполага се, че програмата ще бъде достъпна и за бъдещите електрически превозни средства на марката, въпреки че това все още не е потвърдено.

Един от най-вълнуващите нови модели на Maserati в процес на разработка е изцяло електрическата версия на GranTurismo, наречена Folgore. Автомобилният производител не е потвърдил спецификациите на този модел, но се твърди, че той ще получи три електромотора със съвкупна мощност 1184 к.с.

Това би го направило най-мощното шосейно Maserati, правено някога. И ще бъде достатъчно, за да може Folgore да ускори до 100 км/ч за по-малко от 3 секунди, както и да достигне максимална скорост от 300 км/ч. В процес на разработка е и електрическа версия на суперколата MC20.

0 от 500