IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Специална GR Supra ще се продава чрез лотария

Toyota ще изработи само 50 бройки от спортния автомобил

Спортният автомобил Toyota Supra поколение A90, който навлезе на световния пазар като Gazoo Racing, бързо стана популярен. Интересът към модела се увеличи производството на версия с ръчна скоростна кутия, както и пускането на разнообразие от специални модификации, много от които в ограничени бройки.


Toyota Supra


Сред тези лимитирани издания на новата GR Supra е вариантът Matte White Edition, който има две особености - ще се предлага само в Япония и само за тези, които имат късмет...

Става въпрос за това, че тиражът на GR Supra Matte White Edition ще бъде само 50 екземпляра и ако някой японец иска да има такъв автомобил, трябва да участва в специална лотария. Цената на такъв автомобил се очаква да бъде около 45 хил. долара.

 

Toyota Supra1


Колите ще бъдат по-скъпи от обикновеното RZ купе, на което е базирана лимитираната серия. Автомобилите от нея ще имат подобрения в окачването и софтуера. Специална особеност е снежнобяла сянка на каросерията Matte Avalanche White Metallic, а в такъв тон са карбоновите лога в интериора, който е със светлобежова кожа на седалките.

Версията Matte White Edition не се различава от останалите GR Supra с 3.0-литров турбо двигател с мощност 387 конски сили и 6-степенна механична трансмисия. Джантите са 19-инчови Frozen Gunmetal Grey.


Toyota Supra2

 

0 от 500