fallback

Фенове на BMW се подиграха на суперкросоувъра XM

Допитването на марката до социалните мрежи определено не се оказа добра идея

Спортното подразделение на BMW M публикува в социалните си мрежи снимка на концептуалния суперкросоувър Concept XM - най-мощният всъдеход на марката, който ще стане сериен модел. Заедно със снимка на колата, която беше представена в края на миналата година, компанията попита своите последователи къде биха искали да отидат с новия модел.

Това определено се оказа лоша идея, тъй повечето фенове на марката разкритикуваха автомобила и отговорите не бяха тези, които е очаквал производителя от Мюнхен. Един от абонатите заяви, че ще отиде директно в някое дърво, след което кросоувърът ще изглежда далеч по-добре.

Друг фен на марката споделя, че първото нещо, което ще направи, е да закара колата до най-близкия дилър на Porsche, където ще я замени „за нормална кола“. Сред отговорите има и „шофиране до офиса, в който работят дизайнерите на BMW, които ще бъдат попитани дали всичко е наред с главите им“. Някои потребители на мрежата се шегуват най-вече с огромните „ноздри“, като някои твърдят, че те трябва да бъдат още по-големи.

Сред негативните коментари все пак могат да бъдат открити положителни мнения. Фенове на марката изразяват надежда, че дизайнът на серийния модел ще стане по-добър. А има и такива, които харесват суперкросоувъра в настоящия му вид и залагат на забележителните му технически характеристики.

Снимки: CarBuzz

fallback
  • #1
    mariovial ( преди 1 година )
    За мъртвите или добро или нищо
fallback
Последни