fallback

10 коли, които не трябваше да се появяват

Тези автомобили се провалиха по различни причини

Нека бъдем откровени - има някои автомобили, които никога не е трябвало да се появяват на бял свят. Понякога намеренията на техните създатели са били добро, но това не важи за изпълнението, особено ако в уравнението влезе съмнителен стил или слаба надеждност. Повечето такива коли са комбинация от сгрешена концепция и лошо изпълнение.

В случая екипът на изданието Classic & Sports Car събра на едно място 10 модел, които обяви за „най-големите грешки в автомобилната история“. Всички те са жертва на сгрешена бизнес-стратегия, а появата им на пазара предизвика истински шок. И най-добро решение за тях е било изобщо да не бъдат създавани.

10 коли, които не трябваше да се появяват (ГАЛЕРИЯ):

fallback
  • #6
    анонимен ( преди 1 година )
    Пейсъра ме кефи, че е с 6-так от АМГ. :D Или поне статията така твърди...
  • #5
    CarCars ( преди 1 година )
    Повечето соц автомобили,особено руските,са копи пейст и нескопосано са повтаряли грешни решения , затова не са в списъка..
  • #4
    Незабравко ( преди 1 година )
    И всички соц. "автомобили". Тези, които пишат статията сигурно никога по това време не са се качвали на такива коли, иначе никога нямаше да направят тази класация
  • #3
    Jm2 ( преди 1 година )
    Triumph TR7 е един изключително красив автомобил. Това, което го провали беше невероятно некачествената изработка, но като външен вид е едно от нещата, които запомняш завинаги.
  • #2
    Анонимен ( преди 1 година )
    За другите не знам, но за "Пейсъра" няма кандидати.
  • #1
    анонимен ( преди 1 година )
    Сигурно всяка една от тях в момента струва състояние.
fallback
Последни